Elemtere fiiiiiş kem göze şiiiiişAynen öyle gözü olanın gözü çıksın
Azara bozara gözü olanın gözü bozaraaaaAynen öyle gözü olanın gözü çıksın
Çiçek mi dağıtıyorlar canımSevgili belediyemanneler günü için çiçek dağıtacağına erzak falan dağıtsan keşke daha makbule geçer bu zor zamanlarda insanlar çiçeği ne yapsın
Karşı komşum yaşlı bi kadın tek yaşıyo çiçek getirdiler. Sanki kadının tek sıkıntısı çiçek gelmemesiydi neyse geldi tamam artıkÇiçek mi dağıtıyorlar canım
Aksamda teyze artık çiçekle açar iftarınıKarşı komşum yaşlı bi kadın tek yaşıyo çiçek getirdiler. Sanki kadının tek sıkıntısı çiçek gelmemesiydi neyse geldi tamam artık
Hadi afiyey olsun o zmanAksamda teyze artık çiçekle açar iftarını
Pandemi için yardım ödeneği yapılacakmış canımHadi afiyey olsun o zman
Bizede şimdi bir avuç şeker geldi bayram şekeri, çok sevindik herşeyimiz tam olduSevgili belediyemanneler günü için çiçek dağıtacağına erzak falan dağıtsan keşke daha makbule geçer bu zor zamanlarda insanlar çiçeği ne yapsın
Baa o da gelmedi bayramı nasıl geçirem ben şimdiBizede şimdi bir avuç şeker geldi bayram şekeri, çok sevindik herşeyimiz tam oldu
KimePandemi için yardım ödeneği yapılacakmış canım
Vallahi bizim burda herkes almış dün bı komsumda aldı yakın bize TC nin son rakamına göre sırayla veriyorlarmış 1200 TL
Hadi yaaa o nasıl ki biz bilmeyokVallahi bizim burda herkes almış dün bı komsumda aldı yakın bize TC nin son rakamına göre sırayla veriyorlarmış 1200 TL
Canım valla herkes almış iyice sor mutlakaHadi yaaa o nasıl ki biz bilmeyok
Kime soracam kiCanım valla herkes almış iyice sor mutlaka
Himm baktim bu kadın çok iyi yaHem anneye hem çocuğa yönelik aşşşşırı şiddetlen tasviye ederim
Bölüşürüz guzum yarım avuç sana yarım avuç banaBaa o da gelmedi bayramı nasıl geçirem ben şimdi
Aynen o kadar güzel anlatıyo kiHimm baktim bu kadın çok iyi ya
Tamam oldu o zamanBölüşürüz guzum yarım avuç sana yarım avuç bana
Bizede yokBize hiçbirşey yok