- 27 Mart 2019
- 28.947
- 103.194
Hangi konu kibonusla atışmış ikisi ve konu sahibi banlanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi konu kibonusla atışmış ikisi ve konu sahibi banlanmış
Selam canımSelam kızlar
Konu değil canım glcn diye birinin profilde başlamış tartışma orda devam etmişHangi konu ki
DutumSelam canım
Şahanemm
Kurbişe canım sıkıldıŞahanemm
Benimde ya sıkıntısı ne acabaKurbişe canım sıkıldı
Eşiyle mi tartıştı acaba ama dün hiç öyle bi havası yoktuBenimde ya sıkıntısı ne acaba
Canım ben kızımi alistirmiyorum şimdi ortanca oğlumu alıştırmaya çalışıyorum bı hafta denedik hiç demedi bende pes ettim alıştırma kilidi hiç kullanmadim ya benimde bilgim yokOyy maşallah.. bir hafta deneyince nasıldı söylemek istemedimi .birde bu alıştırma kilodu varmış bilgin varmı alsak mi diyorum faydaliysa canım
İKİSİNİN YALI YAKINSA İKİSİNİ ALIŞTIR CANIMCanım ben kızımi alistirmiyorum şimdi ortanca oğlumu alıştırmaya çalışıyorum bı hafta denedik hiç demedi bende pes ettim alıştırma kilidi hiç kullanmadim ya benimde bilgim yok
Dün benle nur tek aktiftik toparlanmam lazım dedi ama bilmiyorum ki ya bende üzüldümEşiyle mi tartıştı acaba ama dün hiç öyle bi havası yoktu
Canım ben kızımi alistirmiyorum şimdi ortanca oğlumu alıştırmaya çalışıyorum bı hafta denedik hiç demedi bende pes ettim alıştırma kilidi hiç kullanmadim ya benimde bilgim yok
Bilmiyom ki mıhdarım dı o benim nirdesin çatlaaağğğm Catlak-kurabiyeEşiyle mi tartıştı acaba ama dün hiç öyle bi havası yoktu
Dün giderken çok neşeliydiDün benle nur tek aktiftik toparlanmam lazım dedi ama bilmiyorum ki ya bende üzüldüm
En son yıldız tilbenim bi şarkısını paylaşmış da gitmişDün giderken çok neşeliydi
KurbiiiişşBilmiyom ki mıhdarım dı o benim nirdesin çatlaaağğğm Catlak-kurabiye
çok neşeliydik kaç gündürKurbiiiişş
Nazar değdi nazarçok neşeliydik kaç gündür
Aynen öyle gözü olanın gözü çıksınNazar değdi nazar