Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

bilmiyorum dutum ya umarım büyük pişmanlıklar yaşıyordur tek kelime etmeden hayatımdan çıkardım hala he gece rüyama giriyor hiç silmedim fotoğraflarımızı videolarımızı albümümüz vardı hala duruyor baktıkca canım acıyor :KK61:
Hahaha dutum yazmışın ya onu uykulu uykulu dulum okumuşum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Hahaha dutum yazmışın ya onu uykulu uykulu dulum okumuşum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ahaahhah allahım ya , kız arkadaşım vardı 1 yıldır konuşmuyoruz kızın abisi nişanlımın yakın arkadaı dün görüntülü konuştuk nişanlım ben kızın abisi ve nişanlısı ile aklıma geliyor onu görünce kimseyede birşey diyemiyorum değer verdiğim biriyfi sırdaşımdı ama kötülük yaptı bana

Hayırlı sahurlar beybiler biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Sahalara bombe gibi döncem inşallah. Ama şuan o enerjiyi o gücü kendimde bulamıyorum. Cümlelerimi toparlayamıyorum. Kısacası trafo patladı şehir karanlığa büründü😒 en kısa zamanda aşıp döncem aranıza seviliyorsunuz hepiniz..

ASSOSyal ASSOSyal Minnosprenses Minnosprenses @zorunlunick mesajları tek tek alıntı yapamadım
Dün bişey y0ktu noldu kurbiş 🤦‍♀️🤷‍♀️

Günaydın canlarımm🧡🧡🧡 @Nalin73 i p e k i p e k Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu kızlar gözde erdoğan diye pedegog var belki bilirsiniz önce onu dinleyin tuvalet alıştırma videolarını öyle başlayın. Bana çok faydası oldu kızım 22 aylıkta 1 haftada buraktı
Sağol canim hemen bakicam cok merak ettim.
Iki hafta sonra baslicam bende

ahaahhah allahım ya , kız arkadaşım vardı 1 yıldır konuşmuyoruz kızın abisi nişanlımın yakın arkadaı dün görüntülü konuştuk nişanlım ben kızın abisi ve nişanlısı ile aklıma geliyor onu görünce kimseyede birşey diyemiyorum değer verdiğim biriyfi sırdaşımdı ama kötülük yaptı bana
Aman boşver üzülsen geri alabilecek mi eski günleri canını sıkma

Bak benim dutum dulum oldu güldürsün senk :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X