- 16 Aralık 2019
- 20.175
- 80.220
- 31
ben gidim görüşürüz
Tmm biraz kafanı topla da gel geç kalma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gidim görüşürüz
çok şükürr senGunaydin kızlar hayırlı cumalar
Herkes iyimi
Iyiyim şükür ama senin canın biraz sıkkın okudumçok şükürr sen
evet biraz duygusallaştım sabah ağlayınca rahatladımIyiyim şükür ama senin canın biraz sıkkın okudum
Tamam canım izleyeceğimGünaydın canlarımm @Nalin73 i p e k Kahve __Kokusu kızlar gözde erdoğan diye pedegog var belki bilirsiniz önce onu dinleyin tuvalet alıştırma videolarını öyle başlayın. Bana çok faydası oldu kızım 22 aylıkta 1 haftada buraktı
Ikinci evlilik mi yapican öyle anladım yanlış mi anladım bilemedimevet biraz duygusallaştım sabah ağlayınca rahatladım
yok kız daha hiç evlenmedim nişanlıyımIkinci evlilik mi yapican öyle anladım yanlış mi anladım bilemedim
Nişanlı olduğunu biliyorum o zaman yalnis okudum kusura bakmayok kız daha hiç evlenmedim nişanlıyım
Sabah yattım sabahdan öğlene varmadan Niloya gitmişyok kız daha hiç evlenmedim nişanlıyım
Hahaha dutum yazmışın ya onu uykulu uykulu dulum okumuşumbilmiyorum dutum ya umarım büyük pişmanlıklar yaşıyordur tek kelime etmeden hayatımdan çıkardım hala he gece rüyama giriyor hiç silmedim fotoğraflarımızı videolarımızı albümümüz vardı hala duruyor baktıkca canım acıyor
ahaahhah allahım ya , kız arkadaşım vardı 1 yıldır konuşmuyoruz kızın abisi nişanlımın yakın arkadaı dün görüntülü konuştuk nişanlım ben kızın abisi ve nişanlısı ile aklıma geliyor onu görünce kimseyede birşey diyemiyorum değer verdiğim biriyfi sırdaşımdı ama kötülük yaptı banaHahaha dutum yazmışın ya onu uykulu uykulu dulum okumuşum
bonusla atışmış ikisi ve konu sahibi banlanmışSabah yattım sabahdan öğlene varmadan Niloya gitmiş
Dün bişey y0ktu noldu kurbişHayırlı sahurlar beybiler biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Sahalara bombe gibi döncem inşallah. Ama şuan o enerjiyi o gücü kendimde bulamıyorum. Cümlelerimi toparlayamıyorum. Kısacası trafo patladı şehir karanlığa büründü en kısa zamanda aşıp döncem aranıza seviliyorsunuz hepiniz..
ASSOSyal Minnosprenses @zorunlunick mesajları tek tek alıntı yapamadım
Çocuklara sakin kalalım daHaahaaajjjj çocuklara kızıp burada birbirimize carliyormuşuz sen kesin beni doversin
Sakin olun hatunlarÇocuklara sakin kalalım da
Sağol canim hemen bakicam cok merak ettim.Günaydın canlarımm @Nalin73 i p e k Kahve __Kokusu kızlar gözde erdoğan diye pedegog var belki bilirsiniz önce onu dinleyin tuvalet alıştırma videolarını öyle başlayın. Bana çok faydası oldu kızım 22 aylıkta 1 haftada buraktı
Aman boşver üzülsen geri alabilecek mi eski günleri canını sıkmaahaahhah allahım ya , kız arkadaşım vardı 1 yıldır konuşmuyoruz kızın abisi nişanlımın yakın arkadaı dün görüntülü konuştuk nişanlım ben kızın abisi ve nişanlısı ile aklıma geliyor onu görünce kimseyede birşey diyemiyorum değer verdiğim biriyfi sırdaşımdı ama kötülük yaptı bana
Hem anneye hem çocuğa yönelik aşşşşırı şiddetlen tasviye ederimSağol canim hemen bakicam cok merak ettim.
Iki hafta sonra baslicam bende