- 2 Mart 2021
- 6.807
- 34.230
Nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli ?Tamam canım kılıp geliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli ?Tamam canım kılıp geliyim
Vala ayni canım oğlanla ugrasiyom tavalet eğitimi ama hiç alışmayacak galibaNasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli ?
30 aylık oldu mu ?Vala ayni canım oğlanla ugrasiyom tavalet eğitimi ama hiç alışmayacak galiba
2018 doğumlu30 aylık oldu mu ?
Hangi ay2018 doğumlu
Kuzum geçmiş olsun ya dünden beri herkes seni soruyor ?Hayırlı sahurlar beybiler biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Sahalara bombe gibi döncem inşallah. Ama şuan o enerjiyi o gücü kendimde bulamıyorum. Cümlelerimi toparlayamıyorum. Kısacası trafo patladı şehir karanlığa büründü en kısa zamanda aşıp döncem aranıza seviliyorsunuz hepiniz..
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick mesajları tek tek alıntı yapamadım
Bi sorun yok gibi yani enerjim bitti gerçekten yazarken kaç kere silip geri yazıyorum. Biraz dinlenip kendimi toplarlıcam inşallahKuzum geçmiş olsun ya dünden beri herkes seni soruyor ?
En son saat 3 buçuk sularında görünmüş sonra da gelmemişsin merak ettiler ben sakinlestiridm onları ama gerçekten bir sorun yok değil mi ?
Kendine iyi bak bütün sorunların sıkıntıların çözümü vardır yıpratma kendini seni seviyoruz Allah'a emanet ol canımHayırlı sahurlar beybiler biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Sahalara bombe gibi döncem inşallah. Ama şuan o enerjiyi o gücü kendimde bulamıyorum. Cümlelerimi toparlayamıyorum. Kısacası trafo patladı şehir karanlığa büründü en kısa zamanda aşıp döncem aranıza seviliyorsunuz hepiniz..
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick mesajları tek tek alıntı yapamadım
Tamam ne zaman istersen yaz istersen özelden de anlatabilirsin.Bi sorun yok gibi yani enerjim bitti gerçekten yazarken kaç kere silip geri yazıyorum. Biraz dinlenip kendimi toplarlıcam inşallah
Benim de var tuvalet eğitimi vermem gereken ama istemiyor.2018 doğumlu
33 aylikHangi ay
Kendine iyi bak bütün sorunların sıkıntıların çözümü vardır yıpratma kendini seni seviyoruz Allah'a emanet ol canım
Allah razı olsun kızlarTamam ne zaman istersen yaz istersen özelden de anlatabilirsin.
Kendini iyi hisset önce.
Allah a emanet ol
Birlikye ilerletelim bu süreci.33 aylik
Bende alıştırmak istiyorum 19 aylık çokmu küçük çevremde 1.5 yaşında alistiran var çok kararsızımBenim de var tuvalet eğitimi vermem gereken ama istemiyor.
32 aylık.
2018 doğumlu
Ondan soruyorum
Senin ki hangi ay doğumlu?
Konuya da böyle balıklama daldım ama kusura bakmayın CanlarBende alıştırmak istiyorum 19 aylık çokmu küçük çevremde 1.5 yaşında alistiran var çok kararsızım
Kiz mi erkek mi ?Bende alıştırmak istiyorum 19 aylık çokmu küçük çevremde 1.5 yaşında alistiran var çok kararsızım
Seni yerimKonuya da böyle balıklama daldım ama kusura bakmayın Canlar
Kız şuan büyük tuvaletini yapınca söylüyor rahatsız oluyor ama çişini soylermi bilmiyorum. biraz daha havalar ısınınca denemeyi düşünüyorum bir hafta.Kiz mi erkek mi ?
Kiz çocuğunun bile en iyi tutabilme zamanı 2 buçuk yaş diyorlar.
Öğrenir ama bol kacirmali şekilde öğrenir.
Ogrenmek başka tutma kaslarını çalıştırabilirsiniz başka.
Ne kusuru canım Allah sen ama bence 19 aylık küçükKonuya da böyle balıklama daldım ama kusura bakmayın Canlar