- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Aman Allahımm Allah benimkinden almış et yeme huyunu seninkine vermişinşalalh canım aynen taze fasulyede yemez bu arada kız benimki sade etle besleniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahımm Allah benimkinden almış et yeme huyunu seninkine vermişinşalalh canım aynen taze fasulyede yemez bu arada kız benimki sade etle besleniyor
evettt yakın memletten o da ondan herhaldeAman Allahımm Allah benimkinden almış et yeme huyunu seninkine vermiş
Bu aralar o kadar yoğunumkiGene stalk şeysim tuttu Oppss sabah olmuş
E günaydın o zaman kk nın güzel hatunları
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick @N u r @buralardutluuugdu @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre @Nalin73 Ni454 @Mimariye @MssPARE @Kahve __Kokusu @Whiterose89 @H M
Unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Boll neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle
nedennnn ne yapıyorsunBu aralar o kadar yoğunumki
Özletme kuzum kendini herşey yolunda muBu aralar o kadar yoğunumki
Çoluk çocuknedennnn ne yapıyorsun
3 gün mü görmemiştir kız bebeklinick beybibebeklinick sen neden bana cevap vermiyorsun acaba kırdım mı seni bak 3 gündür bana cevap yazmıyorsun
olsunlarda yorsunlar annesiÇoluk çocuk
yooooo sanmıyorum yazdıklarımı da beğenmiyor varsa sorun bilelim yan,3 gün mü görmemiştir kız bebeklinick beybi
Minnos bunlar öpüşüyo muolsunlarda yorsunlar annesi
sanırım dodahtan öpüşüyorlarMinnos bunlar öpüşüyo mu
Aboo kaç kaçççsanırım dodahtan öpüşüyorlar
arkadaşça öpücük yok sayfadaAboo kaç kaççç
Ne yapıyorsun minnoşşşşç
Yarışma için çorbami yaptım minnosum ondan görünmedim ortalarda yoruldum yaw sen napiyon minnosumNe yapıyorsun minnoşşşşç
Ne yazdın ki hiç sesin çıkmıyorbebeklinick sen neden bana cevap vermiyorsun acaba kırdım mı seni bak 3 gündür bana cevap yazmıyorsun
Yanlış sanmişsınyooooo sanmıyorum yazdıklarımı da beğenmiyor varsa sorun bilelim yan,