- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
UlanBeni mi çektin sabah sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UlanBeni mi çektin sabah sabah
Bana elektrik süpürgesi gelicek kardeşim almış evdeki olan eskiyi başka yere goturucezİnşallah sağ salim gelir valla bende geçen sipariş verdim içinde fincan takımı da var. İnşallah kırılmadan gelir diyorum. Sen ne almıştın
Günaydınnn güzel kadınlarGene stalk şeysim tuttu Oppss sabah olmuş
E günaydın o zaman kk nın güzel hatunları
@ASSOSyal Minnosprenses @zorunlunick @N u r @buralardutluuugdu athena @LaRisaCca @Emma3 @Zerre @Nalin73 @Nilay5454 Cookiie MssPARE @Kahve __Kokusu @Whiterose89 @H M
Unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Boll neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle
Eyvah eyvah durum vahim o zamanBana elektrik süpürgesi gelicek kardeşim almış evdeki olan eskiyi başka yere goturucez
Elektrik süpürgesi gelicek diye ben eskiyi sardım paketledim
Evi yenisiyle süpereyim diye on gündür ev temizleniyor ev aldı başını gidiyor
Zaten sahura kalkamadım su diye musluk açamıyorum
Aynen öyleEyvah eyvah durum vahim o zaman
Bir an evvel gelir inşallah
Benim yemek var biber dolması ama çorba yok valla fikir verirseniz iyi olur aklımda bir şeyse yokKızlar akşama ne pişireceksiniz menü bulmam lazım
Mercimek çorbası yada ezogelin de olabilir anteplilere sormak lazım onların çeşit Çok Minnosprenses Migrenben bi çorba diyiverin hele bana da yemekkkAynen öyle
Benim yemek var biber dolması ama çorba yok valla fikir verirseniz iyi olur aklımda bir şeyse yok
Bacım ben mercimekli köfte yapacam şehriye çorvam var.Mercimek çorbası yada ezogelin de olabilir anteplilere sormak lazım onların çeşit Çok Minnosprenses Migrenben bi çorba diyiverin hele bana da yemekkk
Evde ne malzemn varMercimek çorbası yada ezogelin de olabilir anteplilere sormak lazım onların çeşit Çok Minnosprenses Migrenben bi çorba diyiverin hele bana da yemekkk
bence dolmanın yanına yoğurtlu birşey yapmalısınMercimek çorbası yada ezogelin de olabilir anteplilere sormak lazım onların çeşit Çok Minnosprenses Migrenben bi çorba diyiverin hele bana da yemekkk
Dolma mı yemek . Mercimekli çorba da güzel olur. Buğday çorbası da soğuk amabence dolmanın yanına yoğurtlu birşey yapmalısın
Ben dolmanın yanına genelde tarhaana yaparım tarhanaya bayılrımDolma mı yemek . Mercimekli çorba da güzel olur. Buğday çorbası da soğuk ama
BENİMKİDE ET DÜŞKÜNÜKafam durdu benimm gidip şu mutfağa bi bakayım. Off adam et yemiyor tavuk yemiyor
Nası iyimiş gı azıcık benim herife enjekte etsek huyundanBENİMKİDE ET DÜŞKÜNÜ
oda iyi değil mesela patlıcana alerjisi var ve antep yemeklerinin %70 patlıcanla yapılan birşey sadece eti pişirsem yer yada etli herşeyi yer kabak yemez ,pırasa yemez,ıspanak yemezNası iyimiş gı azıcık benim herife enjekte etsek huyundan
Aboo onlar daha fena yaa ben sebzeciyim çok severim sebze yemeklerini alışır inşallah yaoda iyi değil mesela patlıcana alerjisi var ve antep yemeklerinin %70 patlıcanla yapılan birşey sadece eti pişirsem yer yada etli herşeyi yer kabak yemez ,pırasa yemez,ıspanak yemez
inşalalh canım aynen taze fasulyede yemez bu arada kız benimki sade etle besleniyorAboo onlar daha fena yaa ben sebzeciyim çok severim sebze yemeklerini alışır inşallah ya