- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Git temizliğe harca enerjiniBu enerciynen marsa uçmazsam eyigidem de temizlik yapam bari
Kolay gelsinBu enerciynen marsa uçmazsam eyigidem de temizlik yapam bari
AhahahahahaKolay gelsin
Bende gidip sürahi izleyim bari şu nasıl duruyor bakayım hahaha
Sürahi ne gıı benim bildiğimdem su içiliyorKolay gelsin
Bende gidip sürahi izleyim bari şu nasıl duruyor bakayım hahaha
Ben paylaşırım azıcıkGünaydın herkezene güzel neşeli neşeli baslamissiniz 3.1 talibim hepiniz verseniz günü tamamlarım heralde
He iste şu içilen sürahi öyle su icemiyom uzaktan bakayım bariSürahi ne gıı benim bildiğimdem su içiliyor
Aha tamam öğleni ettik canımBen paylaşırım azıcık
AlışamadımmmmGünaydın günaydın da beni yanlış etiket yapmışsın
Yok kızz ne uyuması sabah bime gitcem diye heyecandan uyuyamadım
Ahahahah neden büyük aldın ya kasetler nasıl aldın mıAlışamadımmmm
Yok kızz ne uyuması sabah bime gitcem diye heyecandan uyuyamadımkase almaya gittim ama kase almadan bi dolu bişey aldım geldim bide memitolara sütlük aldım 85 beden 75 giyerken 85 niye alır ki bi insan geldim kocaman ikisini birleştirsem ancak biri dolar gittim geri değiştirdim
Aha tamam öğleni ettik canımkaldı ikindi akşam
Yaa nası kötü olur beklemesi. PTT kargo mu yoksa onun geç geliyordu geneldeKızlar tam on gündür kargo bekliyorum valla deli ettiler beni her gün bugün gelicek diyorlar aradım sözde bugün gelicek of ya kavga çıkarıcam az kaldı ha
Yok canım sürat kargoYaa nası kötü olur beklemesi. PTT kargo mu yoksa onun geç geliyordu genelde
Kaseleri almadım canım aslında güzel ama evde çok var o boydan. Sen çeyiz için bakabilirsinAhahahah neden büyük aldın ya kasetler nasıl aldın mı
MaşallahKaseleri almadım canım aslında güzel ama evde çok var o boydan. Sen çeyiz için bakabilirsin
Sütlükleri de genelde destekli 80 yada 85 alıyorum sırt genişliği için
İnşallah sağ salim gelir valla bende geçen sipariş verdim içinde fincan takımı da var. İnşallah kırılmadan gelir diyorum. Sen ne almıştınYok canım sürat kargo