- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Aynen öyle canımÇalışma hayatim da oldu ev hayatim da hangisi dersen
Ikiside bambaşka zorluklarla ve güzelliklerle dolu.
Çalışmak güzeldir.
Migrenben
Ne yaptın bitti mi işler?
Ben şimdi sayarım da kalan işler kalır yine kaçıyorum ben .
Başlayınca devamı geliyor az soluklanayim dedim.
Sağol bebekMigrenben yeni nickın hayırlı olsun şeker
Maşallah ben de simdi aldim kuranı elime 5 buçuğa kadar okurum sonra yemeğe gececem. 1 cuzu kac dakikada ya da saatte okuyorsun?Kolay geleebitti şimdi kek yapıcam elinizin artığı çorba koyacam . 2 cüz sürdüm ikindi okunuyo namaz kılıp belki 3. Yü sürerim
1 saate yakın kızlar durursa 45 dk faln csnım.çok zorlanınca parça parça devam ediyorumMaşallah ben de simdi aldim kuranı elime 5 buçuğa kadar okurum sonra yemeğe gececem. 1 cuzu kac dakikada ya da saatte okuyorsun?
Zeytin durmazsa 1 cüz 2 saatte bitiyoMaşallah ben de simdi aldim kuranı elime 5 buçuğa kadar okurum sonra yemeğe gececem. 1 cuzu kac dakikada ya da saatte okuyorsun?
Bu akşam sizin nohutlu etli bulguru yapıyorumSağol bebek
Şifa olsunBu akşam sizin nohutlu etli bulguru yapıyorumakşam aklıma dusurdunuz madem.
Ben de okudum 1 cüz bugün ona bile ne mutluyumZeytin durmazsa 1 cüz 2 saatte bitiyo
Noldu gi?Hanginizin gözü değdi
Aynen kuzum açtım ben açtım herif pişirdi ayy öldüm yeni attım kendimi koltuğaAynı benim ruh halimhamuru açcan dimi
Al al Hunisiz kimse kalmasınBiri huni mi dedi hemen alıp geliyorum
Hahah yok mu artırann,ahahahah bana da getirrrrr
Gı bu ne essah mı diyon iyi oluyor mu. Bi arkadaş da bana bi tarif vermişti ama yorgunluktan aklıma gelmedi vallaFısfıs şişesine azıcık bebe şampuanı koy üzerine yarım çay kaşığı tuz üstüne su çek
Kocam banladı beni bugün
Allah kabul etsin gülümmBen de okudum 1 cüz bugün ona bile ne mutluyum
Kac kilo verdin ramazanda bugün herkese sorucamAllah kabul etsin gülümm
Yok şükür burdayım balım
Allahimmmm asıl orucu bugün tuttun yani.Aynen kuzum açtım ben açtım herif pişirdi ayy öldüm yeni attım kendimi koltuğa
Al al Hunisiz kimse kalmasın
Hahah yok mu artırann,
Gı bu ne essah mı diyon iyi oluyor mu. Bi arkadaş da bana bi tarif vermişti ama yorgunluktan aklıma gelmedi valla
Kocam banladı beni bugüncanı yağlama istemişti ev işin yağlama bi de dışarıda işler vardı derken a böyle oldum
Bana sormadınKac kilo verdin ramazanda bugün herkese sorucam