- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Çok sağol canım benim iyiki varsınız ben kendimi daha çözemedim bı bakıyorum çok mutluyum bı bakıyorum depresyondayım ama pandemiden dolayı değil zaten pandemiden öncede evdeydim şimdide pek bı fark yok bedenim değil ruhum yorgun
Senin yerine de uyuduk işte bidenem yoksa şimdiye çoktan uyanmıştıkASSOSyal Catlak-kurabiye cevizli tarcinli kek @renksizgokkusagi @zorunlunick kabusunuz olurum çabuk uyanınnnnnnnnn
Ben işe gelmişken siz nasıl uyursunuzkalkın çabuk
Merhaba Hoşgeldinn aramızahastaneden selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ohh çok şükür kuzum darısı larimeGünaydın bugün çok mutluyum niloyam gelmiş size de haber vermek istedim duyan duymuştur duymayan da duysun diye
Belki de en son ben duydum
Ok kaçtım baaayysCok gec kalmisin sen ben is yapmaya gidiyorum
Hadi gel birlikte kaçalım telefonu bırakıp yarış
Oh hayat sana güzel ayol
Kolay gelsin .
Hep benim şansımdanCok gec kalmisin sen ben is yapmaya gidiyorum
Zeytini çimdirip gelim emcüklüm seniHüp diye içine çek beni
bir enerjim var nedenseeeUyanamadımsen naber keyfin iyi mi minnosum
Tee buralara geldi o enerjibir enerjim var nedenseee
Kurbişşcevizli tarcinli kek senin mesajı da alıntıladım ama cevap yazmayı unutmuşum
Sen dediğim gibi yap kendine daha çok vakit ayır ve bize takılözellikle banaa bi huni de sana veririm ohh Huniyi taktıktan sonra dünya daha güzel bir hal alıyor
Canım sen nasılsın bakalımAman masallah kuzuma
HİSSETTİNİZ DEĞİL Mİ AMA ÇOK GÜZEL HEPİMİZ BİRBİRİMİZE YANSITALIMTee buralara geldi o enerjimaşallah maşallah kuzucum
Iyiyim canım şükür sen nasılsınCanım sen nasılsın bakalım
sen nasılsın bakalım bebeğimmmAman masallah kuzuma
neresi güzel ki erkenden kalktım geldimCok gec kalmisin sen ben is yapmaya gidiyorum
Hadi gel birlikte kaçalım telefonu bırakıp yarış
Oh hayat sana güzel ayol
Kolay gelsin .
Iyiyim minnosum kalkıp yürüyeceğim düşünüyorumsen nasılsın bakalım bebeğimmm
Kesinlikle canım benim buralardan aldık valla Allah razı olsunHİSSETTİNİZ DEĞİL Mİ AMA ÇOK GÜZEL HEPİMİZ BİRBİRİMİZE YANSITALIM
Valla bi değişikem yaIyiyim canım şükür sen nasılsın
Aynı benim ruh halimKesinlikle canım benim buralardan aldık valla Allah razı olsunseviyorum seni
Valla bi değişikem yauyanamamış uykulu gibi rüyada gibi ev beni çağırıyor gel işimiz var diyo anaa yağlama yapcam bugün kalkmam lazım