- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Kiymaliysa güzel olur etli olan herşeye bayılıyorum benYok kız dümdüz kıymalı patlıcan yemeği valla uğraşamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiymaliysa güzel olur etli olan herşeye bayılıyorum benYok kız dümdüz kıymalı patlıcan yemeği valla uğraşamam
Bende eeeKiymaliysa güzel olur etli olan herşeye bayılıyorum ben
İyi canım benimki huysuz sadece hasta değilRabbim şifa versin İpek bugün biraz topladı şükür galiba cocukalr arasında bı salgın var şimdi iyi mi
Hahah tam mıncırmalık yaw şu kapanmada ne iyi gider dicem sen dicen ki
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Al bugünün şarkısı da bu olsun
Boğazına çök onun boğaz için evlenilirmi aç koy kızO da öyle diyor boşuna mı antepli alıyoruz diyor adam boğazı için benimle evleniyor
Valla canım yanlış kısi etiketlemisin hiç bilgim yok ama eminim sen çok güzel yaparsın şimdiden ellerine sağlıkBen şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Migrenben i p e k athena bebeklinick
Bende ilk defa yapıcamMinnosprenses bacım ben litre ye 1 fincan yıkanmış pirinç koyarım iyice koyulaşıp pişinceye kadar kaynatırım. Pirinç pişince de şekerini atarım damak tadına göre
Şekerle de iyice kıvam alana kadar kaynatırım. Sonra istersen içine bir paket vanilin dök . Sonra kaselere istersen de direk sıcakken fırına sür yüzü kızarırBen şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Migrenben i p e k athena bebeklinick
Bende ilk defa yapıcam sütü hiç sevmem kardeşim istiyor 2 haftadornValla canım yanlış kısi etiketlemisin hiç bilgim yok ama eminim sen çok güzel yaparsın şimdiden ellerine sağlık
Yap canım anam babam üsulü.biliyom benBende ilk defa yapıcam sütü hiç sevmem kardeşim istiyor 2 haftadorn
Vefalı abla bende sütlü tatlı sevmem ama sevdnlerede yapmak lazım Migrenben nün tarifi güzelBende ilk defa yapıcam sütü hiç sevmem kardeşim istiyor 2 haftadorn
Ben princi suyla yumuşacık olana kadar hasladiktan sonra üzerine sut ve şeker ilave ediyorum kıvama gelene kadar pisiriyorum.Ben şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Migrenben i p e k athena bebeklinick
Heh tam işteHaklı bir sebep biz ikimizde boğazına düşkün
Evet ya kimisi önce pirinci ayrı haşlıyo nişasta falan katıyo da bn o kadar uğraşamam pratik olmalıVefalı abla bende sütlü tatlı sevmem ama sevdnlerede yapmak lazım Migrenben nün tarifi güzel
Ben de bilmiyorumBen şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Migrenben i p e k athena bebeklinick
Offff on numaraEki Görüntüle 2838729 Eki Görüntüle 2838730 Eki Görüntüle 2838731
Akşam ki yapacağım listeEki Görüntüle 2838732
O zaman sütle yap.Evet ya kimisi önce pirinci ayrı haşlıyo nişasta falan katıyo da bn o kadar uğraşamam pratik olmalı
Evet bazıları nişasta ekliyor pirinci önden hasliyo ama nişastasız daha güzel biliyor orjinal sütlac nişastasız olanmisEvet ya kimisi önce pirinci ayrı haşlıyo nişasta falan katıyo da bn o kadar uğraşamam pratik olmalı