- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah hak ettinBirden bir tarafım kalktı ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah hak ettinBirden bir tarafım kalktı ha
Ya ben de eşimde hiç sevmeyiz kabakİzde onu konuşuyoruz benim canım çekti kabak karnıyarık dene istersen
Off enfes fikirler geliyor aklımaPatlıcanda çok yakışır he bulgur
Birden bir tarafım kalktı ha
Nasıl patlıcan közlenmiş mi kızartmami tarif ver helePatlican
Ben yapiyom ya herkes yapsın
Off enfes fikirler geliyor aklıma
Yok kız dümdüz kıymalı patlıcan yemeği valla uğraşamamNasıl patlıcan közlenmiş mi kızartmami tarif ver hele
Aklına ne gelirseNasıl patlıcan közlenmiş mi kızartmami tarif ver hele
Ruya bile görmedim sabah nasil oldu ben nasıl uyudum onu bile bilmiyorum eşimden suphelendim acaba ağzıma bayiltan mendilden mi bastı falanDimi kulağını çınlattım rüyana da girdim mi eyy nurr eyy nurr topikten bekleniyorsun
Hahah orucu bozmadınjz inşallah birden gittin 2 3 dk içinde dedim nur bu bana yapılır mı yine yangınlar yine ben diyordum bendeRuya bile görmedim sabah nasil oldu ben nasıl uyudum onu bile bilmiyorum eşimden suphelendim acaba ağzıma bayiltan mendilden mi bastı falan
Sen kaşındın.Olmazz ben bana özel menü istiyorum banane
Sabah kalkar kalkmaz baktım üzerimde kıyafet vardı.Hahah orucu bozmadınjz inşallah birden gittin 2 3 dk içinde dedim nur bu bana yapılır mı yine yangınlar yine ben diyordum bende
Bunu yapan banada göndersinSen kaşındın.
Itiraz yok o zaman
Hemen yazıyorum
Mantarlı tavuklu kremalı corba
İçli köfte
Barbunyali salata
Ayran
Araya da senin direğine bağlı yoğurtlu mantı
Noliyiiiii yaSabah kalkar kalkmaz baktım üzerimde kıyafet vardı.
Filmlerde sadece battaniye oluyordu diye hatırlıyorum
Ossun kuzum, evin düzenin senin olacağı için daha çok yapmak isteyeceksinASSOSyal evlenince de çalışıcam ama
Msji düzenledim tatlı kısmını da oku benceBunu yapan banada göndersin
Offfff ağzım sulandıSen kaşındın.
Itiraz yok o zaman
Hemen yazıyorum
Mantarlı tavuklu kremalı corba
İçli köfte
Barbunyali salata
Ayran
Araya da senin dileğine bağlı yoğurtlu mantı
Tatli olarak da baklava
Haklı bir sebep biz ikimizde boğazına düşkünOssun kuzum, evin düzenin senin olacağı için daha çok yapmak isteyeceksin