Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

İftar sonrasi dinlenme, kanepede yatış ☺️
3 bardak suyla şişen bi mideye sahibim 🙄
Ayy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişim🤣🤣
He ya azcık🤣😴😴
İyiyiz sen nasılsın nalin kaç defa sordum kızın nasıl cevap vermedib
He kız cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor 🤣🤣
Firsat buldukça geliyorum 😉
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım 🤣🤣
Yada uyucam diyip başka şeyler peşinde zalım :KK53:
Yoo uyudum, Bi kere hıhh🤣🤣
Hiç belli olmaz fena bu 😂😂😂😂
Seessizler fenaa👀
Sizsiniz fena🤣🤣🤪
Oooooo bende sessizim fena mıyum:deli::deli::deli:
Sen benden fenasın kızım🤪🤪🤣🤣
Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim 😋😋
He ya🙈
Ondan pek ugrayamiyorum. Uğrayınca da girmedigim delik olmuyor yine baya güldüm bugün . Bdv bile ateş ediyor 🤣
Bdv de ne vardı gı🤣🤣 ekşınsa söyle de bakalım 🤣🤣

He ya azcık🤣😴😴

He kız cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor 🤣🤣

Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım 🤣🤣

Sizsiniz fena🤣🤣🤪

Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim 😋😋

Cok aceleye gelmiş 🤪😅😄

He ya azcık🤣😴😴

Sizsiniz fena🤣🤣🤪

Anaaaammm duyanda gerçek sanacak ya benim ne fenalıpımı gördün 😂😂😂😂

X