- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.329
Geçen sene hazirandan bu yana hafta içi ayda 2 kez yarım gün geçirdimAynen canım bakalım nasıl duyguymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene hazirandan bu yana hafta içi ayda 2 kez yarım gün geçirdimAynen canım bakalım nasıl duyguymuş
Ahahahah hoşuna gitmişDedi-kodu yaptık ya okusun bakalım
Yetiştin bizeAlıntıları eklicem de önce Bi merhaba diyim. Nanersiniz la uyumadan yakaladım sizi ayy çok heyecanlı gidim şu alıntıları yazıp geliyorum gitmeyin
Alıntıları eklicem de önce Bi merhaba diyim. Nanersiniz la uyumadan yakaladım sizi ayy çok heyecanlı gidim şu alıntıları yazıp geliyorum gitmeyin
Heyecan yaptı garibimYetiştin bize
Bakalım uyudu mu nicko
Sofrayi topluyorummm
Suyu mideme depolucam peşinden.
Senden naber uykucu
Bizde iyi dedikodusunu yaptık onunHeyecan yaptı garibim
Yüzüne söylemiş olduk minnoş yawBizde iyi dedikodusunu yaptık onun
Ayy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişimİftar sonrasi dinlenme, kanepede yatış
3 bardak suyla şişen bi mideye sahibim
He ya azcıkYa uykucumudun kızım sen Catlak-kurabiye
He kız cevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyorİyiyiz sen nasılsın nalin kaç defa sordum kızın nasıl cevap vermedib
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldımFirsat buldukça geliyorum
Yoo uyudum, Bi kere hıhhYada uyucam diyip başka şeyler peşinde zalım
Hiç belli olmaz fena bu
Sizsiniz fenaSeessizler fenaa
Sen benden fenasın kızımOooooo bende sessizim fena mıyum
Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim
Bdv de ne vardı gı ekşınsa söyle de bakalımHe ya
Ondan pek ugrayamiyorum. Uğrayınca da girmedigim delik olmuyor yine baya güldüm bugün . Bdv bile ateş ediyor
Hiç depoda kalmıyor çok su içsem bu sefer içimden çıkana kadar uykuya dalamıuorom sürekli tuvalete gidiyorum
Sofrayi topluyorummm
Senden naber uykucu
Cok aceleye gelmişAyy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişim
He ya azcık
He kız cevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım
Yoo uyudum, Bi kere hıhh
Sizsiniz fena
Sen benden fenasın kızım
Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim
Bdv de ne vardı gı ekşınsa söyle de bakalım
Anaaaammm duyanda gerçek sanacak ya benim ne fenalıpımı gördünAyy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişim
He ya azcık
He kız cevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım
Yoo uyudum, Bi kere hıhh
Sizsiniz fena
Sen benden fenasın kızım
Bdv de ne vardı gı ekşınsa söyle de bakalım
Ya bu su ne çabuk aşağı iniyo valla anlamıyorum yaaHiç depoda kalmıyor çok su içsem bu sefer içimden çıkana kadar uykuya dalamıuorom sürekli tuvalete gidiyorum
Valla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
Sofrayi topluyorummm
Senden naber uykucu
He ya ilk defa sizi yakaladım yoksa geliyordum kendi kendime yazıp gidiyordumHeyecan yaptı garibim
UyudummBakalım uyudu mu nicko
Taam taam catlak uyuduValla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
He ya ilk defa sizi yakaladım yoksa geliyordum kendi kendime yazıp gidiyordum
Uyudumm
Bak ben içiyorum ezan okuyana kadar kaç defa gidiyoeumbo yüzden sahurda 2 bardak yeterYa bu su ne çabuk aşağı iniyo valla anlamıyorum yaa
Napım gı heyecan yaptım gelmedi ilham perileri yoksa şiir frlan yazaedım yaniiCok aceleye gelmiş
Hadi hadii seni gidi yere bakan yürek yakan seniiAnaaaammm duyanda gerçek sanacak ya benim ne fenalıpımı gördün
Uyucam diye kaçtı kandirilanlardan miyiz ?Bakalım uyudu mu nicko
Kesinlikle katılıyorum mideye inemeden dışarı çikiyoBak ben içiyorum ezan okuyana kadar kaç defa gidiyoeumbo yüzden sahurda 2 bardak yeter