- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.330
belkide buralarda bilemeyizÜfff ne ekşın olurdu dime beybitom
Baaaane oğluuuummm
La kendi adıma alışamadım kimmiş bu dedim iyi miUygulamada sıkıntı yok beybi
Yerlercesinee
Anaa inşallah olmaz kuzum öyle bişey ya aman azcık dinlenecektingözüm aydın değil izin belgesi alma durumu var aşkommm ya inşallah almaz dua edin
Hahah değişiklik iyidirMigrenben lan napmissin kendine .q o resim ne?
Catlak-kurabiye sen kimsin la masal sen misin?
Ulan benden izinsiz isim profil resmi degistirilir mi laaaaaaan
Degisikliklere adapte olamam beeeeen
Anne annecim aman Allahım yakaladın beniAnnem benim kiza catlak kurabiye der hatta telefonunda oyle kayitli azcik catlak diyeahshahahahaha bi an kizim uyelik acti sandim kalbime indi sjsjajajajajsjsjsj
Bana derdi hep anne ben de gelim kk ya
bizim patron doymuyor bacımmLa kendi adıma alışamadım kimmiş bu dedim iyi mi
Anaa inşallah olmaz kuzum öyle bişey ya aman azcık dinlenecektin
Hahah değişiklik iyidirbence ben tam adımı buldum böyle kalırım gari
Anne annecim aman Allahım yakaladın beni
Kız bu mesajına kahkaha attım valla
görüşürüz bende yarım saate çıkıcam artık akşa girerrim buraya işlerim varyörüyün la işim var sona görüşek
güzel canım güle güle kullanEki Görüntüle 2836116 kizlar bu tabaklar nasıl 12 tane 10 TL pazarda indirim vardı defosu var küçük bı çizgi
Ulan yakalamam mi aksama babana hesap verirsinLa kendi adıma alışamadım kimmiş bu dedim iyi mi
Anaa inşallah olmaz kuzum öyle bişey ya aman azcık dinlenecektin
Hahah değişiklik iyidirbence ben tam adımı buldum böyle kalırım gari
Anne annecim aman Allahım yakaladın beni
Kız bu mesajına kahkaha attım valla
ahahahahahaahahUlan yakalamam mi aksama babana hesap verirsin
Kız 12 tanesi 10 TL mi bedava almışın bacım eğer yakınsa değiştir yoksa da önemli değil bence oda nazar boncuğu olsunEki Görüntüle 2836116 kizlar bu tabaklar nasıl 12 tane 10 TL pazarda indirim vardı defosu var küçük bı çizgi
Ahh gülüm patronlar hep öylebizim patron doymuyor bacımm
Canım hepsi öyle hepsinde küçük bı çizgi vardı ondan bu kadar ucuzduKız 12 tanesi 10 TL mi bedava almışın bacım eğer yakınsa değiştir yoksa da önemli değil bence oda nazar boncuğu olsun
Ahh gülüm patronlar hep öyle
inşallah alamazKız 12 tanesi 10 TL mi bedava almışın bacım eğer yakınsa değiştir yoksa da önemli değil bence oda nazar boncuğu olsun
Ahh gülüm patronlar hep öyle
tabak canım kullan gitsinCanım hepsi öyle hepsinde küçük bı çizgi vardı ondan bu kadar ucuzdu
Ane lütfen babama söyleme valla yaşım tutmayan topiklere girmicem burada uslu uslu otururum canım annem benimUlan yakalamam mi aksama babana hesap verirsin
Hee anladım canım aman kendin kullanırsın ya lazım oluyor böyle ufak tefek tabaklarCanım hepsi öyle hepsinde küçük bı çizgi vardı ondan bu kadar ucuzdu
Hadi inşallah gülüm ya sende dinlenirsininşallah alamaz
razamanda zor uykumu alamıyorum aptal gibi ekrana bakıyorum azıcık evde geçireim işteHee anladım canım aman kendin kullanırsın ya lazım oluyor böyle ufak tefek tabaklar
Hadi inşallah gülüm ya sende dinlenirsin