hello canımmmmm nasılsın geçti mi baş ağrıHellooooo kızlar
kara dut mu tatlı yapKızlar ya bişey sorucam. Geçen dut almış benşm adam. Ama büyük kız yemiyo. Ne yapsam dutu sizce onun sevebileceği.
Geçti şükür minnosum iyiyim, sen nasılsın gözün aydın kaptın tatilihello canımmmmm nasılsın geçti mi baş ağrı
Evet bencede tatlı yapKızlar ya bişey sorucam. Geçen dut almış benşm adam. Ama büyük kız yemiyo. Ne yapsam dutu sizce onun sevebileceği.
gözüm aydın değil izin belgesi alma durumu var aşkommm ya inşallah almaz dua edinGeçti şükür minnosum iyiyim, sen nasılsın gözün aydın kaptın tatili
Kızlar ya bişey sorucam. Geçen dut almış benşm adam. Ama büyük kız yemiyo. Ne yapsam dutu sizce onun sevebileceği.
Yaaa ınş kuzuummm yaa çok âmingözüm aydın değil izin belgesi alma durumu var aşkommm ya inşallah almaz dua edin
Benimde aklıma muhallebi içine dutu katip bisküvi falan ekleyip pasta gibi yapmak geldi, üstüne çikolata sosta dökülür oh missKızlar ya bişey sorucam. Geçen dut almış benşm adam. Ama büyük kız yemiyo. Ne yapsam dutu sizce onun sevebileceği.
bırakta tatil yapalım değil miYaaa ınş kuzuummm yaa çok âmin
çokta güzel olurBenimde aklıma muhallebi içine dutu katip bisküvi falan ekleyip pasta gibi yapmak geldi, üstüne çikolata sosta dökülür oh miss
Tmm canım denicem tereyağ yok evde alsın da
Dutlu Muhallebi Tatlısı - Nefis Yemek Tarifleri
Dutlu Muhallebi Tatlısı Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Aynen kuzu yaaaa hayret bisiy illa bi çikintilik yaparlarbırakta tatil yapalım değil mi
Migrenben lan napmissin kendine .q o resim ne?
Catlak-kurabiye sen kimsin la masal sen misin?
Ulan benden izinsiz isim profil resmi degistirilir mi laaaaaaan
Degisikliklere adapte olamam beeeeen
Üfff ne ekşın olurdu dime beybitomAnnem benim kiza catlak kurabiye der hatta telefonunda oyle kayitli azcik catlak diyeahshahahahaha bi an kizim uyelik acti sandim kalbime indi sjsjajajajajsjsjsj
Bana derdi hep anne ben de gelim kk ya