HüliiiiHello bebekler
Muhabbetiniz bol olsun
Kapanma yüzünden canım.işlerin nasıl olacağı belli değil. Özel sektörde maal işleri falan
Amiin canım aminAllah herkesin yardimcisi olsun
Insallah en az sıkıntıyla atlatır herkes.
Baş donmesi ve ağrısını yapiyor evet .Bende boyun fıtığı varmış, baş dönmesi yapar mı bilgin var mı canım? 2 gündür fena hâlde başım dönüyor. Boynum semsert, tutulmuş gibi.
Migrenim var canım ekrana bakıyorum sürekli ondan oluyor yaOruç mu çarpıyor erken kalkmak mi ?
Ya da migren mi var
Gözün aydın bitanemSize de haber vermeye geldim çözdük nişanlımla problemleri çok şükür
Geçmiş olsun hayatımMigrenim var canım ekrana bakıyorum sürekli ondan oluyor ya
Kurban olurum size en büyük destekçileri sizlersinizGözün aydın bitanemçok mutlu oldum inan ki
Sağol bitanemGeçmiş olsun hayatım
Size de haber vermeye geldim çözdük nişanlımla problemleri çok şükür
CanımmmmKurban olurum size en büyük destekçileri sizlersiniz
Bir haftadır konuşuyorduk canım düzeldi çok şükürSorunlarini bilmiyordum ama cozulmesine sevindim.
Gel sarilalim
Görüşürüz canımmSahurda görüşürüz ben uyumaya gidiyorum
Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar çok fena başım ağrıyor bugün yatsıyı kılıp yatcam sanırım kendinize iyi bakın görüşürüz
Hadi gözünüz aydınSize de haber vermeye geldim çözdük nişanlımla problemleri çok şükür
Sag olasin. Gitmem lazim evet hemen. Sag ol.Baş donmesi ve ağrısını yapiyor evet .
Ama baş dönmesini Vertigo da yapardoktorun teşhisi koyabilmesi için geçtikten sonra değil de tam da basın dönerken acilden giriş yaptır ..muhakkak tani koyulur
Inş bir daha yaşanmaz canım, herşey gönlünce olsun ❤Size de haber vermeye geldim çözdük nişanlımla problemleri çok şükür