- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
Kim 28 mis bende 28 imApla dedim diye mi sordun yaşımı senden büyüğüm sanırım ben komiklik olsun diye apla dedim.
Ben 31 sen de 28 din sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim 28 mis bende 28 imApla dedim diye mi sordun yaşımı senden büyüğüm sanırım ben komiklik olsun diye apla dedim.
Ohh çok sevindim bidenem kendine ve miniklerimize iyi bak bende napim grubu harladım biraz alev aldı buralar şimdi herkes kocisinin yanına gitti kalan sağlar bizimdirİyiyim çok şükür kuzum tansiyonum düzeldi sen napıyosun
Ben mortakala sordum ama canımApla dedim diye mi sordun yaşımı senden büyüğüm sanırım ben komiklik olsun diye apla dedim.
Bu topik de zerre nalin sonra ben en güccük ben 25 yaşındayımKim 28 mis bende 28 im
Amin canım teşekkür ederimEn yakın zamanda sanada nasip etsin canım benim inşallah şöyle huylarida yuzleride güzel yavrular Catlak-kurabiye
Hahah alemsin kızTamam bacım
Bilemedim ben 29Kim 28 mis bende 28 im
Bende nur a sordum i p e k gerçi bi ara herkese sormuştum ama hepsini geri unuttumBen mortakala sordum ama canım
Tamam canım iyi gecelerKızlar ben de kaçıyorum 3 günlük tatilim bitti yarın işe gidicem sahurda buluşuruz inşallah iyi geceler
E sen benden büyükmüşsünBu topik de zerre nalin sonra ben en güccük ben 25 yaşındayım
Hadi canım sen kaç yaşındadınE sen benden büyükmüşsün
İyi geceler canım Allah rahatlık versinKızlar ben de kaçıyorum 3 günlük tatilim bitti yarın işe gidicem sahurda buluşuruz inşallah iyi geceler
Yanlış asosyalim etiketledi
Tüh yaşları kapistiramadik.Amin canım teşekkür ederim
Hahah alemsin kız
Bilemedim ben 29
. 3Hadi canım sen kaç yaşındadın
Yaa evetYanlış asosyalim etiketledi
Bu topik de zerre nalin sonra ben en güccük ben 25 yaşındayım
Ben akrepTüh yaşları kapistiramadik.
Burclari kapistiralim hadi
Bende öyle diyordum da işte kısmetAy kıyamadımmmm evlenmeeee.
sen daha minnoşsun