- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım iyi gecelerBen de kacam ballarim herif laf etmiye
Bende bazen okuyamıyorum yetişemiyorum sonradan bakıyorum ne olmuşSorma kız arasa mesajlar kaynıyor göremiyorum Minnosprenses
İyi geceler kuzummmBen de kacam ballarim herif laf etmiye
He kız bende sorma hele alıntı yapınca diyorum onu ne zaman yazmışlarBende bazen okuyamıyorum yetişemiyorum sonradan bakıyorum ne olmuş
Büyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsinSimdi kac yasindalar? Allah bagislasin.
Ben de istiyorum 3-5 bebe
Cok amin allahim.
Ramazan önce daha çok kaynatoyorduk sankiHe kız bende sorma hele alıntı yapınca diyorum onu ne zaman yazmışlar
Canım ben yeni girdim ayy kıyamam nirdesin hemen yollayimcevizli tarcinli kek o emojili çikolataları istemiştim
Maşallah rabbim acılarını göstermesinBüyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
Amin canım benim sağol enişte beyle duzeldiniz miMaşallah rabbim acılarını göstermesin
İyi de değiliz köte değiliz gibiAmin canım benim sağol enişte beyle duzeldiniz mi
Büyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
Bana daaBüyük oğlum 2017 ortanca 2018 kizcem 2019 doğumlu Allah sanada nasip etsin
He kız şimdi iftar sahur saatleri farklı olunca denk gelemiyoruz sen iftar açıp geliyorsun biz dk sayıyoruz sahuru yapıp gidiyon biz sabahlara akıyoruzRamazan önce daha çok kaynatoyorduk sanki
Teşekkür ederim canım ben onları yemeye kıyamam kız kesin yıllarca bekler eminim yaniCanım ben yeni girdim ayy kıyamam nirdesin hemen yollayim
Çok mu yoruldun kuzum senYazacak dermanım kalmamış gözlerim kapanıyor
Evet aplaÇok mu yoruldun kuzum sen
Sen zeytini ver bana git kahvenin çayını iç ben onu uyuturumBende içemedim yaaaa daha zeytini sallıyom