- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Döndün artık gıAhahahah aklıma gelmedi ama şimdi yazayım hemen
Vallahaa durmay yerinde kızzz totom yer görmeyy aha sini sallayrum ayağumdaBebeden sonra gördü tabi ebesinin evini
Kuzzzz hamile misinYoldaa
Ahahah ama evde sen den rahatım ya bende bebe yokDöndün artık gınapim evde giydiğin terliği zaten evdeyim
Kuzzzz hamile misin
Anamm cidden mi gııı
Kız cennet mahallesi neeyy,delisin garadutumBiz değiştik onun adı aynı mı kalaydıaha dur. Yeni isim buldum tam biZlik
Tam bizlik değil mi amaKız cennet mahallesi neeyy,delisin garadutum
Ahahah biraz büyüsünYoklaannn daha 2ciye hazır değilimm yoruldumm yordu beni bu paçiii ikinciye gözüm kesmeyyy
Sildim zannettimm ama silmeye kıyamamışım kiii not sefterde altlara kaymış oyle duruyodu gariban gariban
Ay arada bana da 3 . Yü yap perileri geliyoAhahah biraz büyüsünelço yoksa bitersin
SayılırSeninki uyudu herhalde
Tadını çıkar minnoşşş. Tadı derken dip bucak temizlik yapma emiAhahah ama evde sen den rahatım ya bende bebe yok
Gııı bir önceki daha iyiydi sankiTam bizlik değil mi amagır gır şamata
Ay ne akıllıdır bu
Hahahahaha niye gelmedin bukadar kayboldun de cabukmm
Vallahiii oylee canokAhahah biraz büyüsünelço yoksa bitersin
O mu bu muSayılırhadi kız liste yap gelsin millet coşalım
Tadını çıkar minnoşşş. Tadı derken dip bucak temizlik yapma emihala siliyor musun duvarlara varana kadar
Gııı bir önceki daha iyiydi sankiçekirdek alıp çitleyesim geldi a böyle tükürmeli
Ahahahaha aklıma geldi şimdi ahhh zeytinim büyüdü yaAy arada bana da 3 . Yü yap perileri geliyoreyyanın bebekliğini hatırlayınca geldiği gibi geri gidiyo
Eski tadı kalmadı sanki bi de kafamı zor topladım elçom
Hahahahaha niye gelmedin bukadar kayboldun de cabukmm
Vallahiii oylee canok