Sorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükürAayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünn
Sağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkkSorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şüküray gözün aydın kuzum hayırlısı olsun aşkommm
Saol cnmKolay gelsin
Oys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardımaSağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkkbi odasını temizleme kaldı
Canımsın yaaa ilahiVallaha mokunda boncuk varsa işler değişebilir kirazlım
Allah iyilik versin, kolay gelsin canım morumİyıyim çok şükür kuzummSen nasilsin
Ev topluyorum taşinma işi falan yogunum bu ara
Allah cümlemize iyilik versin kuzummAllah iyilik versin, kolay gelsin canım morumdikkatet kendine bende şükür ayni
Burdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlü
Hee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağaBurdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlü
Kar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter begHee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağaMübarek bir de bi kar yağıyo ki sorma ❄
Ooyyy bilmemii bitanemm canını operiimm seninnOys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardıma
Kuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlikKar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter begburasıda perişan oldu eşim servisle gitti bugün araba çıkmadı yerinden
Hahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokkKuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlikEvet şubatta yoktu martta çaldı kapiyi ❄ Ama aşırı yığıp çok kalmaz çünkü cemreler düstü
Haftaya açar gülüm havalarHahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokk
Yeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzieHaftaya açar gülüm havalarYani öyle tahmin ediyorum Açması lazim taşıncaz daaaa
Olsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükürYeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzie
Tabii mervoommmOlsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükür