- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.519
Ooyyy kıyamam olur öyle arada bebeeemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyyy kıyamam olur öyle arada bebeeemm
Hangi boklu kızHahaha kahkaha attım booklu sayfanın ilk açıldığı zamanlar aklıma geldi
Allah iyilik sağlık versin kuzumÇok şükür iyiyim bebekler
ne dövüyon ginee
Hangi boklu kız
Kimse kimsenin mokuna karışamaz Mi-Ok Yun
İyıyim çok şükür kuzumm Sen nasilsinKuzuuummm valla kaçmış oyy bide trip atiyom canımın iciii bebem ve sen iyi misin
Kocam benimle yulaf yer o konuda sıkıntı yok da babam yulaf da yenir mi biz onu hayvanlara yem yapardık dediNiye yemiyon gurban olduğum gadın dedi . Dedim de get zalımın oğlu bana yulaf al kemirem
Selammmmm dut kızçe nasılsınnnnSelaaaaağm
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Aleyküm selam duduşkomSelaaaaağm
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Kocam benimle yulaf yer o konuda sıkıntı yok da babam yulaf da yenir mi biz onu hayvanlara yem yapardık dedi
iyiyim canım sen nasılsınSelammmmm dut kızçe nasılsınnnn
Nasılsın canımAleyküm selam duduşkom
BalllAnlaşma seklimiz galp
ÖzlediimmAllah iyilik sağlık versin kuzum
ne dövüyon ginee
Bende senüüüÖzlediimm
Canımmmm iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
Nasılsın canım
İyiyim canım şükürCanımmmm iyiyim sen nasılsın
İyiyi bebeğim valla çoooooook yoğundumm bugün ancak dinleniyorum mahkum izleyerek
iyiyim canım sen nasılsın
Nasılsın canım
Ne yaptın bugüüünnnnnn pek kimseler yoktu yaİyiyi bebeğim valla çoooooook yoğundumm bugün ancak dinleniyorum mahkum izleyerek
Valla bebeğim sabahtan bir çıktım evden yemekleri işlerini halledip arkadaşa kuran okumaya gittim bebeğine kuzummm her cuma toplanıp kuran okuyoruz aşkommm taaaaaaa 6 gibiydi eve girdik yani o derece gezme sen neler yaptın fındığımmmmm anca bacakları uzatıp dinleniyorum cüzlarım vardı onları okudum namaz yemek derken işte kuzum kadınların işi bitmiyor ki yaNe yaptın bugüüünnnnnn pek kimseler yoktu ya
Aayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünnValla bebeğim sabahtan bir çıktım evden yemekleri işlerini halledip arkadaşa kuran okumaya gittim bebeğine kuzummm her cuma toplanıp kuran okuyoruz aşkommm taaaaaaa 6 gibiydi eve girdik yani o derece gezme sen neler yaptın fındığımmmmm anca bacakları uzatıp dinleniyorum cüzlarım vardı onları okudum namaz yemek derken işte kuzum kadınların işi bitmiyor ki ya