- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
Sorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükür ay gözün aydın kuzum hayırlısı olsun aşkommmAayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükür ay gözün aydın kuzum hayırlısı olsun aşkommmAayyy sorma bitermi kuzumm bayaa günün dolu geçmiş sonunda çok almak istediğim bi şifonyeri aldıkk bugünn
Sağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkk bi odasını temizleme kaldıSorma bebeğim hemde nasıl yoğun cumanın bereketi işte bebeğim şükür ay gözün aydın kuzum hayırlısı olsun aşkommm
Saol cnmKolay gelsin
Oys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardımaSağolll bebimmmm ya kafam rahatladı daha alacak birşey kalmadı artıkk bi odasını temizleme kaldı
Canımsın yaaa ilahiVallaha mokunda boncuk varsa işler değişebilir kirazlım
Allah iyilik versin, kolay gelsin canım morum dikkatet kendine bende şükür ayniİyıyim çok şükür kuzumm Sen nasilsin
Ev topluyorum taşinma işi falan yogunum bu ara
Allah cümlemize iyilik versin kuzumm Ediyorum yavaş yavaş toplaniyorum cok sağolAllah iyilik versin, kolay gelsin canım morum dikkatet kendine bende şükür ayni
Burdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlüJou Nerdesüüün bal kızzz
Hee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağa Mübarek bir de bi kar yağıyo ki sorma ❄Burdayımmm kuzuummm işlerin yoğun diye sana yazamadım bi türlü
Kar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter beg burasıda perişan oldu eşim servisle gitti bugün araba çıkmadı yerindenHee ya topla dinlen topla dinlen attim sonunda kendimi yatağa Mübarek bir de bi kar yağıyo ki sorma ❄
Ooyyy bilmemii bitanemm canını operiimm seninnOys kıyamam bebeğim yakın olaydım gelirdim yardıma
Kuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlik Evet şubatta yoktu martta çaldı kapiyi ❄ Ama aşırı yığıp çok kalmaz çünkü cemreler düstüKar a doy yaavv doyyy napcan karı yeter beg burasıda perişan oldu eşim servisle gitti bugün araba çıkmadı yerinden
Hahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokkKuzu içim içime sığmiyo kar yağarken ne yapimm çocukluktan kalma alışkanlik Evet şubatta yoktu martta çaldı kapiyi ❄ Ama aşırı yığıp çok kalmaz çünkü cemreler düstü
Haftaya açar gülüm havalar Yani öyle tahmin ediyorum Açması lazim taşıncaz daaaaHahahaha bune soğuk yavvv amaa burası bigünde kitlendi heryer şokk
Yeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzieHaftaya açar gülüm havalar Yani öyle tahmin ediyorum Açması lazim taşıncaz daaaa
Olsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükürYeterr daa aaman aamnn açarr kızzz o zamana kadarr mart fena çarptı bzie
Tabii mervoommmOlsun kuzu kuraklık olmasında yagsın mübarek bu günlerimize şükür
muahhhhhhhOoyyy bilmemii bitanemm canını operiimm seninn