- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.790
- 548
Hep beraber Allaha emanet olun banu biten buraya gelsinKızzz orda kim var kim yok toplarlarmış bide abooo bizde gittikmen össllereemm ağlaramm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep beraber Allaha emanet olun banu biten buraya gelsinKızzz orda kim var kim yok toplarlarmış bide abooo bizde gittikmen össllereemm ağlaramm
![]()
Yok be canım o kadar da değilKızlar eğer bebeğim tuttu ise kelebenk yüzünden inşallah düşmemiştir çünkü 5 dkdir aralıksız ugundum gülmekten Allah'ım nolur yaaadüşmemiştir demi gulmekle
Ugundum o peçete kulağına sok foto at diyeneYok be canım o kadar da değil
Bende kahkaha attımUgundum o peçete kulağına sok foto at diyene
Tamam canım sende Allaha emanetHep beraber Allaha emanet olun banu biten buraya gelsin![]()
Yok kuzum bişey olmamıştır Allah esirgesinKızlar eğer bebeğim tuttu ise kelebenk yüzünden inşallah düşmemiştir çünkü 5 dkdir aralıksız ugundum gülmekten Allah'ım nolur yaaadüşmemiştir demi gulmekle
Allah'ım aynen esirgesin Allah'ım sana bana bekleyen herkese nasip etsin inşallahTamam canım sende Allaha emanet
Yok kuzum bişey olmamıştır Allah esirgesin![]()
Sabah belkide bizi göremeyecekler eğer merak ederseniz konuya bakın
Sabah banlanmış oluruz diye korkuyorumGelin buraya hadi![]()
He kızz konuyuSabah belkide bizi göremeyecekler eğer merak ederseniz konuya bakın![]()
Benim ilk banım olur 1 gün sürüyor sanırım yetişirimSabah banlanmış oluruz diye korkuyorumtüh hafta sonu ballı işe kahve içektik
![]()
Benim 2.olurBenim ilk banım olur 1 gün sürüyor sanırım yetişirim![]()
Kız bide hamileymiş sanırım konu sahibi eski mesajları doğruysaBenim 2.olur
Saçma saçma konu açmış sonra kuzenimle eğleniyorum diyor cins yaKız bide hamileymiş sanırım konu sahibi eski mesajları doğruysaya yazık ya o bebeği hiç mi düşünmüyorsun burada millete beddua ederken dalga geçerken
![]()
Kafa normal değil yalnızSaçma saçma konu açmış sonra kuzenimle eğleniyorum diyor cins ya
Yan çizdi sadeceKafa normal değil yalnız
Ya bu erkekte olabilirKafa normal değil yalnız