- 18 Kasım 2020
- 20.550
- 49.617
- 548
Annemden nefret eder hale gelmiştim hormonlar hep şimdi pişmanım ha ben bu kadar üzmedimde yine üzdüm işteHepimiz geçtik o yollardan ama bazen daha çetrefilli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemden nefret eder hale gelmiştim hormonlar hep şimdi pişmanım ha ben bu kadar üzmedimde yine üzdüm işteHepimiz geçtik o yollardan ama bazen daha çetrefilli oluyor
Bende atarken tarihe baktım dedim 2 gün kalmış bende sayıyorumBeyim çay demliyor getirsin atayim bnde cayimi safak 2 cok az kaldi sabredin
Cumartesi gecesi kahve partisi verecez ballıBeyim çay demliyor getirsin atayim bnde cayimi safak 2 cok az kaldi sabredin
Rabbim ağız tadı ile evini miss şekilde döşemeyi nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım bende çok beğendim iki defa gittim züccaciyeye kısmetim buymuş
Oooohh şifa olsuun
Amin canım benim rabbim herkese huzur versinRabbim ağız tadı ile evini miss şekilde döşemeyi nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım
O zaman bizim ballı da katılırCumartesi gecesi kahve partisi verecez ballı
Afiyet olsun bebisinle.kuzummm
Tabii kiO zaman bizim ballı da katılır
Tabisiiiiiii o gün bnm günümO zaman bizim ballı da katılır
Pecamalarla buluşucuğuk ballı ona göreTabisiiiiiii o gün bnm günüm
Dört gözle bekliyoruz güzel bir sunum yaparsın artıkTabisiiiiiii o gün bnm günüm
Aynen ballıDört gözle bekliyoruz güzel bir sunum yaparsın artık
Haklisin canim. Geri donulemez bir hata yaptirmasin allah. Yoksa herseyin bi caresi vardir..Bizimki de öyleydi. Annem konuştu babam konuştu ben konuştum ve sevdiği diğer insanlar. Ama şu an onlarda kavak yelleri esiyo. Ne desen boş. İnşallah pişman olacağı seyler yapmaz.tek yapman gereken sabır edip gizliden kollamak
Aynen canım anne olduktan sonra anladım anneliğin ne kadar zor olduğunuHaklisin canim. Geri donulemez bir hata yaptirmasin allah. Yoksa herseyin bi caresi vardir..
Afiyet olsun canım