Anam müq bir annisbenden derli toplusun valla
Aynen ben de. Perdelere koltuk silmeye çamaşırlara ...Ben herşeye kullanıyorum bunu
Vayy şekerim bu ne şıklık
Yok kız nerede şık Olca m heran bulduğu m yere devrilip yatıyorum minik panda gibiİçimizde en şık sensin vallaha
Elhamdülillah cok sukur ıyıyım saglıgına duacıyım canım. bende beyfendının uyumasını bekliyorumİyiyim ben çok şükür sen nasılsın
Nişanlım da kızıyor evlensem izin vermez herhaldeAlişmamis daha sizinkiler benmki alıştı gulmelerime yazmama
Haberi yookAlişmamis daha sizinkiler benmki alıştı gulmelerime yazmama
Kolay gelsin canımElhamdülillah cok sukur ıyıyım saglıgına duacıyım canım. bende beyfendının uyumasını bekliyorum
Benmki evde yok vardiyali zaten şu sıra çok sık girmiyorum. Aşırı aktif değilim zaten. Bencede çok takılmamak lazımNişanlım da kızıyor evlensem izin vermez herhalde
Tesekur ederim canım oglum evın erkeği gıbı anne alo bılak dıyor ya nedır bu erkeklerden cektıklerımKolay gelsin canım
En şık sensin o zaman h m cimBen siyahlar içinde şuan dışardan geldiğim gibi montumu çıkardım siyah pantolon siyah bluz oturuyorum
Akşam biraz takılıyorum hafta içi işteyim ara sıra giriyorum ama arkadaşlarım var sohbetlerini özlüyor insanBenmki evde yok vardiyali zaten şu sıra çok sık girmiyorum. Aşırı aktif değilim zaten. Bencede çok takılmamak lazım
İyi geceler canımİyi geceler kızlar şimdilik kaçıyorum
İyi geceler canımİyi geceler kızlar şimdilik kaçıyorum
İyi geceler kuzumBende artık uyku moduna geçiyim sabah iş varöpüyorum hepinizi
Biz kadınlar hep çekiyoruz erkeklerdenTesekur ederim canım oglum evın erkeği gıbı anne alo bılak dıyor ya nedır bu erkeklerden cektıklerım
Yok ya yoruldum yuruyusten geldim senden şık değilim şuanEn şık sensin o zaman h m cim
Arada hatır oluyor ama sonu yok buranınAkşam biraz takılıyorum hafta içi işteyim ara sıra giriyorum ama arkadaşlarım var sohbetlerini özlüyor insan
Bakalım canım sizler eskisini ben daha 6 aydır buradayımArada hatır oluyor ama sonu yok buranın
Takildinmi devamı gelir durur zamanla duruluyorsun
Canım forum hep var reel hayat beklemiyor önceliğimiz ailemiz işimiz hayatımızBakalım canım sizler eskisini ben daha 6 aydır buradayım
Haydi bende kaçayım birşeyler izleyeceğim spor yapacağım derken uyur giderimBakalım canım sizler eskisini ben daha 6 aydır buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?