Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten oyle. yanı benım bu cocukla basım beladaBiz kadınlar hep çekiyoruz erkeklerden
Takımınız ne kadar da güzel hep tereddüt ediyordum alma konusunda. Çok beğendim
Canım Zerre çok teşekkür ederim kaç yıldır giyiyorum bir 5 yılı var.. sıcacık tutuyor beğenmene sevindimTakımınız ne kadar da güzel hep tereddüt ediyordum alma konusunda. Çok beğendim
Ben karar verdim kesinlikle alacağım bu tarz bir takım bayıldım güle güle giyCanım Zerre çok teşekkür ederim kaç yıldır giyiyorum bir 5 yılı var.. sıcacık tutuyor beğenmene sevindim
Teşekkürler canımın içi şimdiden hayırlı olsun güle güle giyBen karar verdim kesinlikle alacağım bu tarz bir takım bayıldım güle güle giy
Teşekkür ederimTeşekkürler canımın içi şimdiden hayırlı olsun güle güle giy
Çok hassas. Kk de hiç öyle bir yer degil. İnsallah toparlanır. Kızdım ona üyelik iptaline gerek yoktu hiç. Yeniden polemik yaşayabilir ve yaşayacak. Belki linç yiyecek. Biz yemedik mi sanki. Tabi ki kk iyi gelmedi alıp götürdükleri oldu gibi düşünür insan o zaman. Ama o anlık bir şey. Gündemler çok hızlı değişiyor burada öyle ben etiketlendim artık gibi bir durum yok. Gülüp geçmeyi öğrenmek gerek yoksa daha çok üyelik iptali gelicek. Burası insana iyi geliyor. İçini açıyorsun rahatliyorsun. Özgürsün en doğal halinlesin. Buradan uzaklaşmak cozum degil. içinde halletmesi gerekenler var. İnşallah aile hayatında mutlu olur her şey yoluna girerGeri gelir merak etme bir keresinde daha yine iptal etmişti çok kalmadan geri geldi tekrar.
Haftasonu biraz yogun gecti kizlar giremedim cok nasilsiniz napyosnz iyisiniz insallah
Seni ozledim be gülüm bizler yani ben iyiyim sen nasilsin minnoslarin napio kizcelerinHaftasonu biraz yogun gecti kizlar giremedim cok nasilsiniz napyosnz iyisiniz insallah
efenım burdayım
Cnm bnm yaa iyiyiz tyzesi aşımız var carsamba günü persembede kontrolumz var dün bi kac bisey aldim hazrlik basladi bklmSeni ozledim be gülüm bizler yani ben iyiyim sen nasilsin minnoslarin napio kizcelerin
Günaydın canım şeyy akşam geç yattık ya ancak uyandım
Oyy güle güle giyinsinler ne aldın bakalımCnm bnm yaa iyiyiz tyzesi aşımız var carsamba günü persembede kontrolumz var dün bi kac bisey aldim hazrlik basladi bklm
Ay elimizde buyuyor gibiler masallah dun gibi hamileligini ilan edisinCnm bnm yaa iyiyiz tyzesi aşımız var carsamba günü persembede kontrolumz var dün bi kac bisey aldim hazrlik basladi bklm
Kiz sinirlerim gevredi su ihanet konusunda.. serefsizlikte nirvana adam yahu bak boynuma agri girdi sinirdenGünaydın canım şeyy akşam geç yattık ya ancak uyandım
Oyy güle güle giyinsinler ne aldın bakalım
Sorma kız valla bende nası üzüldüm nası sinirlendim 135 kiloyla 5 kere etmişmiş birinciyi edemeyen 5.yi etmiş pislik adi yalan söylüyor işteKiz sinirlerim gevredi su ihanet konusunda.. serefsizlikte nirvana adam yahu bak boynuma agri girdi sinirden
Biraksana Allah askina gotunu kaldirmaya mecali yok bi de 5 kere yaptik demez mi pislik akli sira kadina kendini kotu hissettiriyor ki ihanetine kilif uydurabilsin bak sen yetersizsin ne kadinlar var 5 kere yapiyor isi biliyor gibilerinden . . Igrenc sey..Sorma kız valla bende nası üzüldüm nası sinirlendim 135 kiloyla 5 kere etmişmiş birinciyi edemeyen 5.yi etmiş pislik adi yalan söylüyor işte