- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.079
- 548
Canım benim kıyamam ya üzülme bebişler de seninle üzülüyor annesiAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Sagol canimmm insallahOyy maşallah maşallah darısı benim kızıma
Ya balım üzme takma kendini
Zorumq gidiyo kizlar ogluma hamileykende aynisini yaptilar simdide oyle bebekelrin orgüsünü bile komsumun annesi teyzesi annem yapiyo baabanne olarak ona dusmez mi komsum diyo babannneden hayr yok halfan hayr yok üzülme bacm ben yaptryorm diyo allh razi olsn ama cok dokunuyorKiyamam sen uzulme diye rikinin resmini attım takmaya degmez kafana
Yaaa genemi yumurtladi masallah subhanaallah sana riki kizBalliiiii Riki yine yumurtladi masallah kizimaEki Görüntüle 2810910
Keşke kaynanamda beni elinin tersiyle itsee itsee..Annemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Onlar düşünüyorsa sen üzme kendini güzel anneZorumq gidiyo kizlar ogluma hamileykende aynisini yaptilar simdide oyle bebekelrin orgüsünü bile komsumun annesi teyzesi annem yapiyo baabanne olarak ona dusmez mi komsum diyo babannneden hayr yok halfan hayr yok üzülme bacm ben yaptryorm diyo allh razi olsn ama cok dokunuyor
Canım benim uzakta olsun daha iyi valla ben kendime hep şunu derim kaynananın en iyisi uzakta olanıdır. Boşver yapmasınlar bide yapıp ilerde başına kakma durumu olacağına varsın hiç eli değmemiş olsunZorumq gidiyo kizlar ogluma hamileykende aynisini yaptilar simdide oyle bebekelrin orgüsünü bile komsumun annesi teyzesi annem yapiyo baabanne olarak ona dusmez mi komsum diyo babannneden hayr yok halfan hayr yok üzülme bacm ben yaptryorm diyo allh razi olsn ama cok dokunuyor
Hepsi öyle canım benimkiler de öyle inan. Ben annemin hastalığından sonra bu dünyanın gerçekten boş olduğunu anladım. O yüzden boşver. Ne sen üzül ne annen ne bebişlerin.Annemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
10 yıl olacak 27 nisanda ciko surdan kalk suraya otur dememisimdir esim diyo sendrn helallik almadan ölemz diyo hakkma cok girdi hele engelli ogluma yaptigi bi kere oglum babanne dedi bisey diyecekti ben senin babannen degilim bana bbabanne deme dediKeşke kaynanamda beni elinin tersiyle itsee itsee..bırak yav ne takıyosun ne kadar uzak o kadar iyi. Zaten belli ki kafa yapılarının asla uymuyor. Kucak acsalar iki gün sonra bir şeyden yine sıkıntı çıkar. Sen Kendince saygıda kusur etmediğinden eminsen gerisini komple boş ver
Allh herseyin hayrlisini naasip etsin kizlar gercktnOnlar düşünüyorsa sen üzme kendini güzel anne
Amin güzelim lütfen üzülme. İnan değmezler. Eden bulur. Rabbime havale etAllh herseyin hayrlisini naasip etsin kizlar gercktn
Amin canım aminnnAllh herseyin hayrlisini naasip etsin kizlar gercktn
Aminn canım benim Rabbim görüyor onun da yanına bırakmaz elbetAllh herseyin hayrlisini naasip etsin kizlar gercktn
Buraya etiketle canım arkadaşlarıAminn canım benim Rabbim görüyor onun da yanına bırakmaz elbet
Allah layigini versin o kalpsiz canavarin10 yıl olacak 27 nisanda ciko surdan kalk suraya otur dememisimdir esim diyo sendrn helallik almadan ölemz diyo hakkma cok girdi hele engelli ogluma yaptigi bi kere oglum babanne dedi bisey diyecekti ben senin babannen degilim bana bbabanne deme dedi
Ben burdan sinir oldum kadına ya sen kimsin çocukla öyle konuşuyorsun nasıl bir kalbin var.. Yazık yavruma ya.. İşte unutulmuyor bazı şeyler. Daha da bekliyorsun umutlu boş ver gözünü seveyim ya kendi hallerine bırak. Sen eşinle iyi ol evinde iyi ol gerisini boş ver10 yıl olacak 27 nisanda ciko surdan kalk suraya otur dememisimdir esim diyo sendrn helallik almadan ölemz diyo hakkma cok girdi hele engelli ogluma yaptigi bi kere oglum babanne dedi bisey diyecekti ben senin babannen degilim bana bbabanne deme dedi
Allahın belası kadın nasıl vicdanları var ya10 yıl olacak 27 nisanda ciko surdan kalk suraya otur dememisimdir esim diyo sendrn helallik almadan ölemz diyo hakkma cok girdi hele engelli ogluma yaptigi bi kere oglum babanne dedi bisey diyecekti ben senin babannen degilim bana bbabanne deme dedi
Aynen öyle canım. Zor gerçekten.öylesi insanlar hiç.bişeyi hak etmiyo.kaldı ki sevgi saygıBenim kayinvalidemin nefretlik sozlerini yazsam kolum yorulur.
10 yil yasadik yan yana dile kolay.
Allah nasip etti evi ayirdik.
Aramam sormam esime derim senin annen git gel ama ben her daim istemiyorum o kadini burda.
Arada getirir kahvesini falan yapar istemesem de iki kelam ederim okadar.
Saygi kazanilir.
Ici fesat ve nefret dolu kisikere saygi da sevgi de duyulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?