Güzel isim ha. Gügü'nün bi tane oyuncağı var ona isim arıyordum Faik olabilirBenim Faik vardi oyunca pelus fare. Bayilirdim ona. Kizim paramparca etti
Ondan sonra rahat rahat yiyip içebiliyor muydun?İşim laboratuvar canımyediğin içtiğin ne varsa onu incelemek. Mesela kahve içindeki yağı şekeri kafeini mikrobu nemi külü cartı curtu ne varsa inceleyip analiz edip raporlamak
Ay olursa cok sevinirim emektar Faikimin ismi yasar❤Güzel isim ha. Gügü'nün bi tane oyuncağı var ona isim arıyordum Faik olabilir
Aayy evet ama süt en zorlarıMüq bir is , anne sutunu analiz etmek isterdim❤
Oldu bile seni mi kırıcamAy olursa cok sevinirim emektar Faikimin ismi yasar❤
Ondan sonra rahat rahat yiyip içebiliyor muydun?
Ne kadar ilginç bir işin var ya biraz daha bahsetseneAayy evet ama süt en zorları
Aslında çoook seviyorum işimi . Ben mesela glikoz nişasta fabrikasında çalışıyordum. Kimsayallarla oynamaya cihazlarla ilgilenmeye bayılırdım. Zordu ama çok güzeldi.Ne kadar ilginç bir işin var ya biraz daha bahsetsene
Kızz kaktüsler kışın uyuyor muyduKaktuslerimi suladim artik vakti geldi kis boyu uykuda olduklarindan sulamiyordum. Sulayip gunese koydum
Ya cok az yada hic sulamamak lazimmis cok arastirmistim cunku hic yasamiyordu kaktuslerim.. ins bunlar yasarKızz kaktüsler kışın uyuyor muyduhep aynı sulamaya devam ediyordum
Noldu ballıGeldim kizlar burdayim
Annemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyleNoldu ballı
Ya balım üzme takma kendiniAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Kiyamam sen uzulme diye rikinin resmini attım takmaya degmez kafanaAnnemle konustum az önce kayinvalidemlerin vefaszligindan vurdum duymazligindan yilin 8 ayi küs 4 ayi barisik gecen bir döngüde olmamzdan bana olan ogluma eşime olan elinjn tersiyle itme durumlarindan falan ağladi çok morelim bozuk cnm skkn oturuyorm öyle
Oyy maşallah maşallah darısı benim kızımaBalliiiii Riki yine yumurtladi masallah kizimaEki Görüntüle 2810910
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?