10 yil boyunca ayni evde bana yaptigi herseyi yutup yaslidir belki anlasiriz neler paylastik dedim. Ac kaldik yeri geldi paraya doyduk. Ben vefaliydim. Kv gibi degil arkadas gibi davrandim hep ona samimiydim. Ama o benle ugrasmak bir yana cocuklarima kotuluk yapmaya baslamisti. Kizima turlu hakaretler, benden sogutmaya calismalar, annenle konusursan seni fena yaparim demis bi ara kizim bana yanasmiodu. Bicakla falan ustune yururmus daha ne diyim..Aynen öyle canım. Zor gerçekten.öylesi insanlar hiç.bişeyi hak etmiyo.kaldı ki sevgi saygı
Hosgeldingeyık demek ben demek
Hosbulduk canım nasılsınızHosgeldin
Allaha sukur iyiyiz temizlik molasi verdim ordan burdan kaynatiyoruz iste. Sen nasilsin bakimHosbulduk canım nasılsınız
bende oglumu uyutum. şimdı bır cay molası vereyım . caliş caliş nereye kadarAllaha sukur iyiyiz temizlik molasi verdim ordan burdan kaynatiyoruz iste. Sen nasilsin bakim
Yaaa iste hayat akip gidiyot biz elimizde temizlik bezi vileda ile olecez diye korkuyom/bende oglumu uyutum. şimdı bır cay molası vereyım . caliş caliş nereye kadar
bazılarına kapı gosterılmelı benım tercihim.Kisacasi bosverdim. Ben ustume duseni fazlasiyla yaptim ama cocuklarima kotuluk dusunenlerle isim olmaz. Iyi veya kotu onlar benim cocuklarim. Istemiyorsan dusman olarak goruyorsan defol git hayatimizdan.
dur Allah korusun daha gencız ayolYaaa iste hayat akip gidiyot biz elimizde temizlik bezi vileda ile olecez diye korkuyom/
Hoş geldinngeyık demek ben demek
Aminn çokca gerçi diğerlerine bakarsak benimki ne iyi ne kötü arasatta kalmış kaynanaBu kaynanaları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.ama kötü olanları ha hepsini değil
Aminn çokca gerçi diğerlerine bakarsak benimki ne iyi ne kötü arasatta kalmış kaynana
YaaaaniDimii iyi olsaymış misal
Hosbulduk canımHoş geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?