Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ordan bende burdan tost ypak bunuBi mahkem köteee hag etti carıs olasıca
Şişş sus kız çaktırmaUlan ömrümde bu kadar çabuk pes edeni görmedim haaa
Yok gülüm senden nası vazgeçeyim ben seni hep seveceğimhemen vaz mı geçtin
Amaaa yapma böyle bunları daha önce konuşmuştuk gööörrrl
günaydınAyy canım benım aldımm aldımm cok guzel ler tesekkurler buarada gunaydııın
Sabah telaşı Bı yandan bi yandanda diş agrım tuttu ölüyom kızlaaaarİyi etmişin herife de şap ver
Hiç deme minnoşum ya
sabah telaşı kuzu sen nasılsın
Baaa uyarsen ordan bende burdan tost ypak bunu
Bak bak heleŞişş sus kız çaktırma
Yok gülüm senden nası vazgeçeyim ben seni hep seveceğim
Geçmiş olsun canımSabah telaşı Bı yandan bi yandanda diş agrım tuttu ölüyom kızlaaaar
Ben de aynı canım
Oyy canım benim kendin kadar güzel çiçekler göndermişsin zarifem benim
Hoşgeldiniz efendim renkler getirdinizAyy canım benım aldımm aldımm cok guzel ler tesekkurler buarada gunaydııın
Geçmiş olsun canım benimSabah telaşı Bı yandan bi yandanda diş agrım tuttu ölüyom kızlaaaar
Gunaydin la catlakAyy canım benım aldımm aldımm cok guzel ler tesekkurler buarada gunaydııın
Benim Bi işim yokBen bi kalkam ufak ufak yataklari toplayamm cok kıytırık bi kari oldum ciktim kaldim oturdugum yerde sozde erken kalkip islerimi yapacagdim peeeh
Yeri seni tembel karıBen bi kalkam ufak ufak yataklari toplayamm cok kıytırık bi kari oldum ciktim kaldim oturdugum yerde sozde erken kalkip islerimi yapacagdim peeeh
Benim Bi işim yok
seni yılan seniiii bu beni kandırdı polis yok mu polissss imdattttttŞişş sus kız çaktırma
Yok gülüm senden nası vazgeçeyim ben seni hep seveceğim
Seni oldururumBenim Bi işim yok
Şinci ben de seni bitiriciimBende bitirdim
Kaldır totoyu o zaman la ben 6 da uyandım sende kalkaydınŞinci ben de seni bitiriciim
Ne hava ation zaten ustume ustume geleyo ev
KOLAY GELSİN CANIMBen bi kalkam ufak ufak yataklari toplayamm cok kıytırık bi kari oldum ciktim kaldim oturdugum yerde sozde erken kalkip islerimi yapacagdim peeeh