- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.320
- 548
- 25
Günaydınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar
zaten o beni çok sevdi bırakmıyor yıllardır benden alt göbeğime gelsinAlt gobeklere laf yok onlar kadar direnclisini gormedim
Uuuv beybisi
Elentrigçi yildirim yuklu kablolarla saldirir sana valla ajajajanaOhh ben gelini aldım kaçıyorum kızlar nilanlsına selam söyleyin
Hoş geldinnGünaydınlar
kovalar memlekete kadarElentrigçi yildirim yuklu kablolarla saldirir sana valla ajajajana
Çok hoş buldukHoş geldinn
İyim valla bende napim yeni uyandım sayılır ayıkmaya çalışıyorumHamdolsun iyim canim sen nasılsın nasıl gidiyor
Hee yaa ben onu unuttum şeyy kızımızı şöyle müsait bir yerde bırakıyorumHem de nasıl
Abooo sizi ceryana verir elangdiringçi
zaten o beni çok sevdi bırakmıyor yıllardır benden alt göbeğime gelsin
Catlak-kurabiye ceryanla oynamakovalar memlekete kadar
Bacim buyur kicin koy bi yere hepimiz burdayik seni bekliyoduk hosgeldinGünaydınlar
Ulan ömrümde bu kadar çabuk pes edeni görmedim haaaİyim valla bende napim yeni uyandım sayılır ayıkmaya çalışıyorum
Hee yaa ben onu unuttum şeyy kızımızı şöyle müsait bir yerde bırakıyorum
Hoş bulduk eksik olmayınBacim buyur kicin koy bi yere hepimiz burdayik seni bekliyoduk hosgeldin
hemen vaz mı geçtinİyim valla bende napim yeni uyandım sayılır ayıkmaya çalışıyorum
Hee yaa ben onu unuttum şeyy kızımızı şöyle müsait bir yerde bırakıyorum
Bacımsu maşallah her topiğe yetişiyon bu enerci nerden girmediğin topik yoğHoş bulduk eksik olmayın
Yok anam çarpılmaya niyetim yok alentirikçiymiş sevdiceğini çalmıyorum usulca aldığım yere geri bıraktımbir dk bir dk nişanlımı bırakmam onuda kabul edersen olar
Hoşgeldin güloGünaydınlar
Kapattık o davayı öhüm öhümElentrigçi yildirim yuklu kablolarla saldirir sana valla ajajajana
Olmaz evlenemem ben zaten evliyim suat
duygularımla ounadın resmenYok anam çarpılmaya niyetim yok alentirikçiymiş sevdiceğini çalmıyorum usulca aldığım yere geri bıraktım
Hoşgeldin gülo
Kapattık o davayı öhüm öhüm
Bi mahkem köteee hag etti carıs olasıcaduygularımla ounadın resmen
Ben de aynı canımİyi etmişin herife de şap ver
Hiç deme minnoşum ya
sabah telaşı kuzu sen nasılsın
Oyy canım benim kendin kadar güzel çiçekler göndermişsin zarifem benim
Olmaz evlenemem ben zaten evliyim suat