- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.193
- 548
Saat tam. 10.00 kuzummOoyyyy tinomm ya canımmm
Saat kaç şuan
Oooyyy sabah kuşumm yaaaSaat tam. 10.00 kuzumm
Yok kuzum hala yataktayım hatta a daha uyucamm gibi gidiyorym benOooyyy sabah kuşumm yaaa
Yaptınmı kahvaltı
Uyu kuzuşummYok kuzum hala yataktayım hatta a daha uyucamm gibi gidiyorym ben
Aman dikkat et üşütme kuzum güneş olsa da soğuk yaVallahaa bende dışari çıktık geldim totom dondiiii hava buz buzz
Evett evett vallahaaAman dikkat et üşütme kuzum güneş olsa da soğuk ya
Kuzummmm neden öyle yapıyorsun banaa
Biraz zor olur ama napcanHamileliktedede uyulmuyo kuzu ahhh ahhh
Hamilelik fena fenaa kızzz doğur bak daha iyi sağa dönüyom yohhh sola dönuyomm yohhh hayal ettiğimiz gibi değil herşeyyBiraz zor olur ama napcan
Hahahahahaha masa serpmeyse iş zor olurr benimde hep serpmi oluurrrevetttt bak toplasiya kadar akşam oldu
Hahahahha sorma kuzum yaaaa hemde hamur işli serpme her haftasonu ondan böyle oluyorHahahahahaha masa serpmeyse iş zor olurr benimde hep serpmi oluurrr
Evettt pazar günü başka oluyorr kuzu yaa genede iyi gidiyo yoksa kendime edemiyom öylee tekbaşıma zaten hiç sevmiyorum kahvaltı zarzor ediyorumm eşimle güzelce baya hazirlıyorum masayı dolduruyorum 1 2 saat keyifli geçiyo konuşuyoz gülüyoruz dedikodu falanHahahahha sorma kuzum yaaaa hemde hamur işli serpme her haftasonu ondan böyle oluyor
Çünküm ben sana mesaj yazmıştım görmedinKuzummmm neden öyle yapıyorsun banaa
Ee son zamanlara doğru tabi zor kız bir kaç ay kaldı sabretHamilelik fena fenaa kızzz doğur bak daha iyi sağa dönüyom yohhh sola dönuyomm yohhh hayal ettiğimiz gibi değil herşeyy
Vallahaaa 1bucuk hafta sonra 3cü trimestere geçiyoruzz asıl ozaman zorEe son zamanlara doğru tabi zor kız bir kaç ay kaldı sabret
Aa nerden yazdın canım özeldenmi vallahi görmedim kiÇünküm ben sana mesaj yazmıştım görmedin
Gebeliğin varmışAa nerden yazdın canım özeldenmi vallahi görmedim ki
Evet ya kuzunmmm haklısın haftasonlari güzel oluyor vakit bol elhamdülillahEvettt pazar günü başka oluyorr kuzu yaa genede iyi gidiyo yoksa kendime edemiyom öylee tekbaşıma zaten hiç sevmiyorum kahvaltı zarzor ediyorumm eşimle güzelce baya hazirlıyorum masayı dolduruyorum 1 2 saat keyifli geçiyo konuşuyoz gülüyoruz dedikodu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?