Ayyyy bebeğim neden üyelik iptali yazıyor sende nedennnAy bende şini gördüm vallahaa bildirim gelmedi hiç
aaa jou nereye gitmiş yaAyyyy bebeğim neden üyelik iptali yazıyor sende nedennnnereye gittin haber vermeden
Bilmiyorum hemde bişey demeden gitmiş küstüm ona, korktum çünküaaa jou nereye gitmiş ya
Öylede olsa ben yine izleyemiyorum ruhum sıkılıyor içim sıkılıyor canım yaaÇok güzel oyuncuları var kuzum hem o kadar dram değil kız salya sümük ağlamıyorsunnn
Aaa jou nereye gittiiAy bende şini gördüm vallahaa bildirim gelmedi hiç
Nolduki ya birden bire acabaTerk etmiş bizi
Bilmiyorum asosyalim bir kaç güne gelecek dedi biraz kafasını toparlaması gerekiyormuşNolduki ya birden bire acaba
o öyle yapmazdı aslında. yani mutlaka söylerdi diye düşünüyorumBilmiyorum hemde bişey demeden gitmiş küstüm ona, korktum çünkü
Evet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diyeo öyle yapmazdı aslında. yani mutlaka söylerdi diye düşünüyorum
ya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yokEvet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diyene uyus kızsın sennn ha Jou hepimizi kanser ettin burdaaaaa duygularım oldu tarhana çorbası kızayım mı sana üzüleyim mı bilemedim
Evet kuzum yaya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yokböyle merakta kalıyoruz
He iyi bari canım kötü birşey olmamasına sevindimBilmiyorum asosyalim bir kaç güne gelecek dedi biraz kafasını toparlaması gerekiyormuş
valla ben de çok şaşırdım görünceEvet kuzum yaçok kötü bişi gece bir anda üyelik iptali deyince ne bileyim
Allah iyilik versin canimİyiyim hamişimm sen nasılsın
Simdi onla konustuk iyi ve de biraz kendiyle mesgul olacakaaa jou nereye gitmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?