• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok güzel oyuncuları var kuzum hem o kadar dram değil kız salya sümük ağlamıyorsunnn☺️🤣🤣🤣🤣🙄
Öylede olsa ben yine izleyemiyorum ruhum sıkılıyor içim sıkılıyor canım yaa🤣

o öyle yapmazdı aslında. yani mutlaka söylerdi diye düşünüyorum :cry:
Evet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diye :KK61::KK61: ne uyus kızsın sennn ha Jou Jou hepimizi kanser ettin burdaaaaa :mad::sinirli::cry: duygularım oldu tarhana çorbası kızayım mı sana üzüleyim mı bilemedim:cry::cry:

• Komik
Reactions: Jou
Herkeslere günaydın bu arada :halay::KK22:

Evet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diye :KK61::KK61: ne uyus kızsın sennn ha Jou Jou hepimizi kanser ettin burdaaaaa :mad::sinirli::cry: duygularım oldu tarhana çorbası kızayım mı sana üzüleyim mı bilemedim:cry::cry:
ya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yok 🙄 böyle merakta kalıyoruz

ya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yok 🙄 böyle merakta kalıyoruz
Evet kuzum ya :KK12::110: çok kötü bişi gece bir anda üyelik iptali deyince ne bileyim 🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Back