- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
İyiyim hamişimm sen nasılsınNasilsiniz güzeller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim hamişimm sen nasılsınNasilsiniz güzeller
Ayyyy bebeğim neden üyelik iptali yazıyor sende nedennn nereye gittin haber vermedenAy bende şini gördüm vallahaa bildirim gelmedi hiç
aaa jou nereye gitmiş yaAyyyy bebeğim neden üyelik iptali yazıyor sende nedennn nereye gittin haber vermeden
Bilmiyorum hemde bişey demeden gitmiş küstüm ona, korktum çünküaaa jou nereye gitmiş ya
Öylede olsa ben yine izleyemiyorum ruhum sıkılıyor içim sıkılıyor canım yaaÇok güzel oyuncuları var kuzum hem o kadar dram değil kız salya sümük ağlamıyorsunnn
Tamam tamamAaaa çok ayıp
Aaa jou nereye gittiiAy bende şini gördüm vallahaa bildirim gelmedi hiç
Terk etmiş biziAaa jou nereye gittii
Nolduki ya birden bire acabaTerk etmiş bizi
Bilmiyorum asosyalim bir kaç güne gelecek dedi biraz kafasını toparlaması gerekiyormuşNolduki ya birden bire acaba
Tamam tamam
o öyle yapmazdı aslında. yani mutlaka söylerdi diye düşünüyorumBilmiyorum hemde bişey demeden gitmiş küstüm ona, korktum çünkü
Evet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diye ne uyus kızsın sennn ha Jou hepimizi kanser ettin burdaaaaa duygularım oldu tarhana çorbası kızayım mı sana üzüleyim mı bilemedimo öyle yapmazdı aslında. yani mutlaka söylerdi diye düşünüyorum
ya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yok böyle merakta kalıyoruzEvet evet ama bilmiyorum ki ansızın birşey oldu heralde asosyalin haberi varmış da merakta kalmadık yoksa korkardım çok bişi oldu diye ne uyus kızsın sennn ha Jou hepimizi kanser ettin burdaaaaa duygularım oldu tarhana çorbası kızayım mı sana üzüleyim mı bilemedim
Evet kuzum ya çok kötü bişi gece bir anda üyelik iptali deyince ne bileyimya aslında çok kötü bişi değil mi? yani bişi olsa sadece buradan iletişim kurabiliyoruz. yani başka ulaşacak bir yer yok böyle merakta kalıyoruz
He iyi bari canım kötü birşey olmamasına sevindimBilmiyorum asosyalim bir kaç güne gelecek dedi biraz kafasını toparlaması gerekiyormuş
valla ben de çok şaşırdım görünce aman iyi olsun da gelir sonraEvet kuzum ya çok kötü bişi gece bir anda üyelik iptali deyince ne bileyim
Allah iyilik versin canim Şükür bende iyiyimİyiyim hamişimm sen nasılsın
Simdi onla konustuk iyi ve de biraz kendiyle mesgul olacakaaa jou nereye gitmiş ya