- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
Ben daha şimdi görüyorum hayırlı akşamlar canım iyilik sen nasılsıngünaydın kuzucuklarım
Nabersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha şimdi görüyorum hayırlı akşamlar canım iyilik sen nasılsıngünaydın kuzucuklarım
Nabersiniz
Linoşummm napiinnBen daha şimdi görüyorum hayırlı akşamlar canım iyilik sen nasılsın
Bende küsüyordum herkeslere tam kimse görmemişBen daha şimdi görüyorum hayırlı akşamlar canım iyilik sen nasılsın
Geçende ben öylee oldumm perişim kimse tınlamadı beniigg Allah kabul etsiinn kuzummBende küsüyordum herkeslere tam kimse görmemiş
İyiyim canım napıyım oturdum öyle dua topiklerinin dualarını okuyorum sen napuyorsun
Ah kıyamam valla bende baba dizisine bakıyorum misss gibi Allah kabul etsin canımBende küsüyordum herkeslere tam kimse görmemiş
İyiyim canım napıyım oturdum öyle dua topiklerinin dualarını okuyorum sen napuyorsun
Ben varım bennnn bebekkkk kim seni tınlamayannnnnGeçende ben öylee oldumm perişim kimse tınlamadı beniigg Allah kabul etsiinn kuzumm
Ayy bizi dışlıyorlarmı nedir tinişimGeçende ben öylee oldumm perişim kimse tınlamadı beniigg Allah kabul etsiinn kuzumm
Güzelmi canım o ilk bölümüne biraz baktımda ben dram fazla izleyemiyorum ya ruhumu daraltıyor. Devam etmedim onyüzdenAh kıyamam valla bende baba dizisine bakıyorum misss gibi Allah kabul etsin canım
İyiyim beybimmm dizi bakıyorum sen ne ediyorsunLinoşummm napiinn
Çok güzel oyuncuları var kuzum hem o kadar dram değil kız salya sümük ağlamıyorsunnnGüzelmi canım o ilk bölümüne biraz baktımda ben dram fazla izleyemiyorum ya ruhumu daraltıyor. Devam etmedim onyüzden
Amin canım benim inşallah
Aaaa çok ayıpAyy bizi dışlıyorlarmı nedir tinişim
Amin canım inşallahh
Bende oglum izliyorum kuzuİyiyim beybimmm dizi bakıyorum sen ne ediyorsun
Ay bende şini gördüm vallahaa bildirim gelmedi hiçgünaydın kuzucuklarım
Nabersiniz
Bendee başladımm linoşumm onaa Kadircimm çok güzel oynuyorAh kıyamam valla bende baba dizisine bakıyorum misss gibi Allah kabul etsin canım
Buradakiler çiçeğimmmm galiba çok erken günaydın didim ondan göremedilerBen varım bennnn bebekkkk kim seni tınlamayannnnn
İyi seyirler bebeğimBen
Bende oglum izliyorum kuzu
Evet ya ilk güneşin kızlarındaa tanımıştım onu o dizi de sonra söz dizisi falan derken aldı başını gitti çiçeğim bayılıyorum çok güzel diziiiiBendee başladımm linoşumm onaa Kadircimm çok güzel oynuyor
Ay evet olabilir bebeğim birde dualar falan var herkes bir yerlerde ya o yüzden kimsenin vakti olmuyor çiçeğimBuradakiler çiçeğimmmm galiba çok erken günaydın didim ondan göremediler
Ay evet olabilir bebeğim birde dualar falan var herkes bir yerlerde ya o yüzden kimsenin vakti olmuyor çiçeğim