Hayırlısıyla inşallah herkesin bebişi en güzel en hayırlı vakitte gelsinOlacak tabi
En güzel anı bekliyor doğmak için
HHahahahaha baahhhh iyi düşünmüşsün bence şansını zorlamaaBen gideyimde çay kpyayım kendi mısırımı kendim patlatıp çayımıda kendi evimde içeuim dökerim mökerim sen bana halı yıkatırsın
Dimii yaaa totosunu şaplakk teyzesiiBebekse bebek gibi davransın ne o öyle
Annelerimiz bizlere nasıl yetiştiyse öyle yetisiriz elbetAman çokmuş beee gerçekten neyse çok çok ihtiyac duymadığım sürece düşünmiyim
Hahahaha bizde internet olmayıncada oyleydi buraya gelemezdimm yaaBenim net kullanmayınca elim ayağım titriyor
Bağımlı gibiyim
S n yine iyisin
Güzel fikir benim kovam yok alırımHHahahahaha baahhhh iyi düşünmüşsün bence şansını zorlamaa
Ama patlatta gellk kovayı verem sağaaaaa nasıl fikirrr
Hemde iki tane var biri sana biri banaGüzel fikir benim kovam yok alırım
Demi, Herkes ayağını denk alacakiste o kadarBebekse bebek gibi davransın ne o öyle
Kesinlikle birde onların zamanlarında olanaklar daha kısıtlıymış. Çok şükür herşey elimizin altında şu zamanda herşeyi yaparız evelallahAnnelerimiz bizlere nasıl yetiştiyse öyle yetisiriz elbetkadından güçlü bişey yok
Benimde annemlerde yokHahahaha bizde internet olmayıncada oyleydi buraya gelemezdimm yaaanında bitiyordu hemenn
Uu çok romantikkHemde iki tane var biri sana biri bana
Torpil gecemeyiz doğrusu nickomDemi, Herkes ayağını denk alacakiste o kadar
Evett annemde var ama kv de yoohhh all diyorum kim kullanıyo sanki diyo dedim sen kullanıyonBenimde annemlerde yok
Annemler evde sabit durmadigi için kapattirmisti
Çok zor oluyor
Herşey eksik gibi hissediyor insan
Aha böyle karşılarımmm seniiiiğğUu çok romantikk. Geliyom hadi
Ayy kucucuk dotuyle isirasim geldi yaTorpil gecemeyiz doğrusu nickom
Heh işte ondan yüz buluyo zaten bu bebelerAyy kucucuk dotuyle isirasim geldi ya
Kıyamadım bı şimdi
Kedi gibi oyşş
Sen nasılsın minikkuşummmHeh işte ondan yüz buluyo zaten bu bebeler
Sen benle rolleri degistin galibaHeh işte ondan yüz buluyo zaten bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?