Gec mi kaldimm kizlarr@-Adel- @LaRisaCca @Nalin73 C Cay6 @NiloyatospikkCatlak-kurabiye @Annanya @PeRRieR i p e k @Asiye_ @Amanita @Cade Z Zerre @H M @Cennet Annesi @-SnowFlake @Bahar2930 @Busee95 @Ballikabak @ISSIZZ kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Yas kaç ?Ah gulum onerilere ben de acigim dalanin su dolive var ya tupte yagli o bana iyi gelmsiti bi ara simdi o bile kar etmiyo
31 sen?Yas kaç ?
G3c olsun guc olmasin bacimkoGec mi kaldimm kizlarr
Aksama tatli yapan varmi yaa yemegi yedik ama canim tatli istiyor karsi koymaya calisiyorum ama
Aynı.31 sen?
Ay biraz kapiya cikti esimle kizim o esnada baya haftalik temizlik yaptim iyi oldu beaG3c olsun guc olmasin bacimko
MaaakesefHiç mi oluru yok
Ben kızlar uyursa irmik helva yapmayı düşünüyom 3 gündür yapamadımGec mi kaldimm kizlarr
Aksama tatli yapan varmi yaa yemegi yedik ama canim tatli istiyor karsi koymaya calisiyorum ama
Ben birazdan geliom kizceler siz yazisadurun
Nasılsın canımHoşbuldummm
Aminn canım inşallahAy bende kv fobisi var yemin ediyorumhiçbir kv yi sevmiyorum kim olursa olsun Allah bana istediğim gibi bir kv versin aminn
Belki ikna olurAminn canım inşallah
Şeyy seni üzmek istemem ama sanırım öyle birşey yok
Neyse belki kıyıda köşede 1 tane kalmıştır yaBelki ikna olur
Fff biliyorumAminn canım inşallah
Şeyy seni üzmek istemem ama sanırım öyle birşey yok
İnşallah olur canım benim ya var öyle bi arkadaşım çok seviyor kaynanasını inşallah gönlüne göre olur. Ama şunu unutma mesafe her zaman en iyisidir. Bakarsın haline tavrına sende ona göre yaklaşırsınFff biliyorumama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum belki iyi olur diye
Kv sevenler bana pek normal gelmiyorİnşallah olur canım benim ya var öyle bi arkadaşım çok seviyor kaynanasını inşallah gönlüne göre olur. Ama şunu unutma mesafe her zaman en iyisidir. Bakarsın haline tavrına sende ona göre yaklaşırsın
Gerçi ben 3 buçuk senedir bakıyom hala çözemedim halini tavrını oda ayrı bi konu da
7 yıldır bende çözemedimİnşallah olur canım benim ya var öyle bi arkadaşım çok seviyor kaynanasını inşallah gönlüne göre olur. Ama şunu unutma mesafe her zaman en iyisidir. Bakarsın haline tavrına sende ona göre yaklaşırsın
Gerçi ben 3 buçuk senedir bakıyom hala çözemedim halini tavrını oda ayrı bi konu da
Kv sevenler bana pek normal gelmiyorevet mesafe iyidir nihayetinde gerçek annem babam değiller ona göre davranabilirim inşallah
Islakk bir kek yaptimmm pisiyor bende sosu pisiriyorum mmmmBen kızlar uyursa irmik helva yapmayı düşünüyom 3 gündür yapamadım
nereye lan gene
Kim olduğunu bilse yeter7 yıldır bende çözemedimbaktım oluru yok araya uzuuuuuuuun bi mesafe koydum belesi her iki taraf için de çok iyi oldu
kv severler bana da normal gelmiyo ... sen gene de evrene pozitif mesajlar göndermeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?