Yasak yok mu sizin orda . Kalabalığa girmeseniz keşkeİyiyim çok şükür bu akşam eltimin kızının nişanı var hazırlanacam ama işlerim biterse tabii
Ay hadi hayirlisi musmutlu olsunlar insallahİyiyim çok şükür bu akşam eltimin kızının nişanı var hazırlanacam ama işlerim biterse tabii
Hayranım pörtlek gozlülere oyhhhhSozde cok asiklar yan yana gelince kavga
Allah kabul etsinEki Görüntüle 2822674 canim annem adak adamış et göndermiş onu dogruyorum bı saattir
Aşkımm banyoya giriyorum kaynanaya yemeğe gidecez@-Adel-LaRisaCca cevizli tarcinli kek @Cay6 @Niloyatospikk @Masalimsensin @Annanya @PeRRieR @N u r @Asiye_ @Amanita @Cade @Zerre @H M @Cennet Annesi @-SnowFlake @Bahar2930 @Busee95 @Ballikabak @ISSIZZ kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Aman kim uyuyo allasenYasak yok mu sizin orda . Kalabalığa girmeseniz keşke
HahahahahAşkımm banyoya giriyorum kaynanaya yemeğe gidecezbekledim bu saate kadar valla
Hadi gir la gir biz bakmiyozAşkımm banyoya giriyorum kaynanaya yemeğe gidecezbekledim bu saate kadar valla
Orası öyleAman kim uyuyo allasen
Mesafesini korusun dikkatli olsun , metrobusler daha tehlikeli inan..
Yok burda canım ama çok az kişi olacakYasak yok mu sizin orda . Kalabalığa girmeseniz keşke
Bak gıymatımı bil senle wc de bile konusuyom ;hahahazvzvHahahahahbanyodan resim gönder
İnanmam bakim hele resim atBak gıymatımı bil senle wc de bile konusuyom ;hahahazvzv
Allah mutlu etsinYok burda canım ama çok az kişi olacak
Bidakine atarim gangaİnanmam bakim hele resim at
Yürürümİyiyiz canım sen nasılsın
Yarında 2 saat yürürsün
Canım dutum benimmmSen yi hamilesin
Senin gibi minnoşa nasıl kıyam
senle ben
Yarın bekleriz inşallahAşkımm banyoya giriyorum kaynanaya yemeğe gidecezbekledim bu saate kadar valla
Baaane ben şimdi isterimBidakine atarim gangasoz
Yürürümakşam sitenin içinde yürürüm gayet büyük burası
Bak gıymatımı bil senle wc de bile konusuyom ;hahahazvzv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?