Hafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altındansarıl banaasorma şu an evimde battaniyenin altında olmayı çok isterdim
hahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağımHafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altındankocaman sarıldım sanaaaa
Herzaman derim ruhum 70 yaşında diyeevet demek ki yaşlı olan sensin
Aaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzummhahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağımzaten yapamayacağım zamanlar isterim hep
hahahahah estağfurullahHerzaman derim ruhum 70 yaşında diye
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyoAaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzummolsunnnn bir ara yaparsın o zaman
Ohhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmmhahahahah estağfurullahbence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Günaydın dutcuğuuum@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
güüünaaayyydııınnn
ohh maşaAllah program yoğun bayabu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Olabilir canımhahahahah estağfurullahbence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Bildirim gelmedi bebeğiim@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Bu sefer inşallah bildirim gider
Of ama neden yaBildirim gelmedi bebeğiimkopyala yapıştır mı yapıyorsun ondan böyle oluyor acaba
sorma kelebenkimohh maşaAllah program yoğun baya
pazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yaniOhhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmmsüper
MssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksinOf ama neden yagerçekten öyle yaptım nasıl bildin sadece sizi etiketlemek istemiştim oysa ki
İyi eğlencelerpazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yaniçıkartacağım inşallah
MssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksin
haftasonu açık gözüküyor canım burasısorma kelebenkimhava da böyle yağmurlu olunca bi yere gidesim gelmiyo
sağol canımmmİyi eğlenceler
Yaaa senin şaşırmanı severimmYaaaaaa böyle olduğunu bilmiyordumm
Çok şükür ozomm iyiyim sen nasılsın görüşemedik bayasağol canımmmiyi misin yolunda mı her şey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?