- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.961
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ivit canım. dışarda kasvetli bir hava var yaTamam demek ki oluyormuş şekerim![]()
Burda da güneş var ama uçuyor her yer rüzgar çok kuzum soğuk çokivit canım. dışarda kasvetli bir hava var ya![]()
sen yurtdışında mıydın canım yoksa salladım mıBurda da güneş var ama uçuyor her yer rüzgar çok kuzum soğuk çok![]()
Doğru bildin kuzumsen yurtdışında mıydın canım yoksa salladım mı![]()
aferin banaaaDoğru bildin kuzumdoğru hatırladın
![]()
aynen kasvetli yağmurlu kapalıivit canım. dışarda kasvetli bir hava var ya![]()
Aferin kız sana bir sarılma hakettinnaferin banaaaburda dün hava çok güzeldi ama bugün yağmurlu ve karanlık
![]()
Aynen öyle güzelimHahahaahahgörmemişlerdir belki canım olsun görenden görmeyenden de Allah razı olsun
hayırlı cumalar kuzum
![]()
Etiketimi görmedin mi senaferin banaaaburda dün hava çok güzeldi ama bugün yağmurlu ve karanlık
![]()
GÜNAAAYYSSS
Hava berbat sular seller gidiyo burda
güya erken uyandım bime gitmek için yağmurdan çıkamıyorum
Lna16
@Jou
D u t
@kedilinick
@HeLLaa
@bir mucizee
@Mervveeee
Noisy Girl
@ASSOSyal
@Kahvem01
@Hogwartss
Catlak-kurabiye
Günaydın kızlarrr@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
güüünaaayyydııınnn![]()
gördüm de kaale almadımEtiketimi görmedin mi sen![]()
İyi bak günaydın diye yaptımgördüm de kaale almadımyok kıs etiket falan gelmedi bana ne zaman yaptın ki
![]()
sarıl banaaAferin kız sana bir sarılma hakettinnkeşke burda da yağsa da soğuk olmasa aylardan beri doğru dürüst yağmur yağmadı kuzum ya tam orası uyku havası desene
![]()
günaydın kurbikimGünaydın kızlarrr![]()
Ayyy yapmamışım ben sen yoksungördüm de kaale almadımyok kıs etiket falan gelmedi bana ne zaman yaptın ki
![]()
takip edemiyorum bazen. sizin gibi genç değilim benİyi bak günaydın diye yaptım![]()
Günaydın kurabiş nasıl oldun kuzumGünaydın kızlarrr![]()
Yok canm estagfrullah suç benimtakip edemiyorum bazen. sizin gibi genç değilim ben![]()
evet demek ki yaşlı olan sensinYok canm estagfrullah suç benim![]()