- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.986
- 498
Hafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altından kocaman sarıldım sanaaaasarıl banaa sorma şu an evimde battaniyenin altında olmayı çok isterdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altından kocaman sarıldım sanaaaasarıl banaa sorma şu an evimde battaniyenin altında olmayı çok isterdim
hahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağım zaten yapamayacağım zamanlar isterim hepHafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altından kocaman sarıldım sanaaaa
Herzaman derim ruhum 70 yaşında diyeevet demek ki yaşlı olan sensin
Aaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzumm olsunnnn bir ara yaparsın o zamanhahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağım zaten yapamayacağım zamanlar isterim hep
hahahahah estağfurullah bence bu ara herkesin ruhu o yaşlardaHerzaman derim ruhum 70 yaşında diye
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyoAaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzumm olsunnnn bir ara yaparsın o zaman
Ohhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmm süperhahahahah estağfurullah bence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Günaydın dutcuğuuum@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
güüünaaayyydııınnn
ohh maşaAllah program yoğun bayabu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Olabilir canımhahahahah estağfurullah bence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo
Bildirim gelmedi bebeğiim kopyala yapıştır mı yapıyorsun ondan böyle oluyor acaba@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Bu sefer inşallah bildirim gider
Of ama neden yagerçekten öyle yaptım nasıl bildin sadece sizi etiketlemek istemiştim oysa kiBildirim gelmedi bebeğiim kopyala yapıştır mı yapıyorsun ondan böyle oluyor acaba
sorma kelebenkim hava da böyle yağmurlu olunca bi yere gidesim gelmiyoohh maşaAllah program yoğun baya
pazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yani çıkartacağım inşallahOhhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmm süper
MssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksinOf ama neden yagerçekten öyle yaptım nasıl bildin sadece sizi etiketlemek istemiştim oysa ki
İyi eğlencelerpazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yani çıkartacağım inşallah
Yaaaaaa böyle olduğunu bilmiyordummMssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksin
haftasonu açık gözüküyor canım burasısorma kelebenkim hava da böyle yağmurlu olunca bi yere gidesim gelmiyo
sağol canımmm iyi misin yolunda mı her şey canımİyi eğlenceler
Yaaa senin şaşırmanı severimmYaaaaaa böyle olduğunu bilmiyordumm
Çok şükür ozomm iyiyim sen nasılsın görüşemedik bayasağol canımmm iyi misin yolunda mı her şey canım