- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.961
- 498
Hafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altındansarıl banaasorma şu an evimde battaniyenin altında olmayı çok isterdim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altındansarıl banaasorma şu an evimde battaniyenin altında olmayı çok isterdim
![]()
hahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağımHafyasonu geldi az kaldı kuzum hiç çıkma battaniye altındankocaman sarıldım sanaaaa
![]()
Herzaman derim ruhum 70 yaşında diyeevet demek ki yaşlı olan sensin![]()
Aaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzummhahaha hafta sonu evde olmayacağım için maalesef yapamayacağımzaten yapamayacağım zamanlar isterim hep
![]()
hahahahah estağfurullahHerzaman derim ruhum 70 yaşında diye![]()
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyoAaaasa nerelere gidiyorsunnnn kuzummolsunnnn bir ara yaparsın o zaman
![]()
Ohhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmmhahahahah estağfurullahbence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo![]()
Günaydın dutcuğuuum@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
güüünaaayyydııınnn![]()
ohh maşaAllah program yoğun bayabu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo![]()
Olabilir canımhahahahah estağfurullahbence bu ara herkesin ruhu o yaşlarda
bu akşamdan kayınvalideye orda kalıp yarın görümceye sonra da eşimin arkadaşlarına geçeceğiz . yoğun bir hafta sonu beni bekliyo![]()
Bildirim gelmedi bebeğiim@Jou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Bu sefer inşallah bildirim gider![]()
Of ama neden yaBildirim gelmedi bebeğiimkopyala yapıştır mı yapıyorsun ondan böyle oluyor acaba
![]()
sorma kelebenkimohh maşaAllah program yoğun baya![]()
pazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yaniOhhh maşallah dolu dolu haftasonu maşallah tadını çıkart kuzmmmmsüper
![]()
MssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksinOf ama neden yagerçekten öyle yaptım nasıl bildin sadece sizi etiketlemek istemiştim oysa ki
![]()
İyi eğlencelerpazar günü'de ablam ve yeğenim gelecek izmir'den anneme. evde olamayacağım yaniçıkartacağım inşallah
![]()
MssPare varya oda öyle yapıyordu deli hemşo ya öyle olunca bildirim gitmiyor tek tek kendin etiket edeceksin![]()
haftasonu açık gözüküyor canım burasısorma kelebenkimhava da böyle yağmurlu olunca bi yere gidesim gelmiyo
![]()
sağol canımmmİyi eğlenceler![]()
Yaaa senin şaşırmanı severimmYaaaaaa böyle olduğunu bilmiyordumm
![]()
Çok şükür ozomm iyiyim sen nasılsın görüşemedik bayasağol canımmmiyi misin yolunda mı her şey canım