- 16 Aralık 2019
- 20.992
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.290
- 598
- 32
Okuma okuma ben olsam okumam erinirimSaat 13:27den bildiriyorum merkezJouuuumm bende öyle bir bakınıyım dediimm anaaa hiç bildirim yok bir sürü de konuşulmuş nasıl okuyum 20 sayfa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuma okuma ben olsam okumam erinirimSaat 13:27den bildiriyorum merkezJouuuumm bende öyle bir bakınıyım dediimm anaaa hiç bildirim yok bir sürü de konuşulmuş nasıl okuyum 20 sayfa
![]()
Üfff aşka bak beeeOnu bekarlıktan seviyodyama evlendikten sonra ayrı bi sevdi
TembelllOkuma okuma ben olsam okumam erinirim![]()
Merak ettiğim bişey olunca 3 6 sayfa geriye gidip buluyomTembelllsonra sorup durma ama
![]()
Bebde aynennMerak ettiğim bişey olunca 3 6 sayfa geriye gidip buluyomtek tek okumuyom
Aynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmmHahahahah bugün epeyy bi coştu topikk şasırırsınn vallahaa bundan sonra seni akşam bulacamm anlaşıldı anca konusurukk![]()
Jet hızıyla bişiler yaptımm emojilerin bebeğiiiiOkuma okuma ben olsam okumam erinirim![]()
Ooo muhteşemsinn bebeğimmmmAynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmm![]()
Aynen bebeğim o yüzden geç yazdımOoo muhteşemsinn bebeğimmmmyaa oyüzdennn gec yazdın bana bidaha olmasınn lütfennn
Atarımm atmammı ama ben gunduzken sen uyumuş oluyorsun
Takibe alsanda pek girmediğin zaman sana bildirim bile gelmiyo
Tamammm sen iste tinimmmAynen bebeğim o yüzden geç yazdımSen at bildirimi ben sonra okurum bundan sonra günlük giriyorum buraya
![]()
Merviiş bu konuda detaylı anlatımım mevcutKiz bu degisik emojilerde nerden cikti ,biriniz gif atiyo biriniz farkli emoji beni meraktan catlatmayin cinnet geçirtmeyin banaaaa![]()
cahilligimi yuzume vurmaginn anooovv
![]()
![]()
Kiz bu degisik emojilerde nerden cikti ,biriniz gif atiyo biriniz farkli emoji beni meraktan catlatmayin cinnet geçirtmeyin banaaaa![]()
cahilligimi yuzume vurmaginn anooovv
![]()
![]()
Hepsi dünden kalma ezogelin çorbası köfteli bezelyeli yemek pirinç pilavı çiçeğimTamammm sen iste tinimmm
Akşama ne yemek yapcan bakalımmm
DetaylimiMerviiş bu konuda detaylı anlatımım mevcutparişimin topiğinde vardı seni etiket yapayım ordan bak kuzumm
![]()
Aaa köfteli bezelye yemeği hiç yapmadım benHepsi dünden kalma ezogelin çorbası köfteli bezelyeli yemek pirinç pilavı çiçeğim![]()