• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahahahah bugün epeyy bi coştu topikk şasırırsınn vallahaa bundan sonra seni akşam bulacamm anlaşıldı anca konusurukk😂
Aynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmm:KK73::KK73:

Okuma okuma ben olsam okumam erinirim 🙄
Jet hızıyla bişiler yaptımm emojilerin bebeğiiii
amigo-kiz-smiley-hareketli-resim-0003.gif

Aynen geboşum etiket at bana ben burasınu takibe almıştım gene bildirim yokk dayanamadım 20 sayfayı. Hızlıca göz gezdirdimmm:KK73::KK73:
Ooo muhteşemsinn bebeğimmmm:KK8: yaa oyüzdennn gec yazdın bana bidaha olmasınn lütfennn😂😂😂
Atarımm atmammı ama ben gunduzken sen uyumuş oluyorsun 😂
Takibe alsanda pek girmediğin zaman sana bildirim bile gelmiyo

Ooo muhteşemsinn bebeğimmmm:KK8: yaa oyüzdennn gec yazdın bana bidaha olmasınn lütfennn😂😂😂
Atarımm atmammı ama ben gunduzken sen uyumuş oluyorsun 😂
Takibe alsanda pek girmediğin zaman sana bildirim bile gelmiyo
Aynen bebeğim o yüzden geç yazdım😂😂😂 Sen at bildirimi ben sonra okurum bundan sonra günlük giriyorum buraya😍😍

Kiz bu degisik emojilerde nerden cikti ,biriniz gif atiyo biriniz farkli emoji beni meraktan catlatmayin cinnet geçirtmeyin banaaaa :skandal: :skandal: cahilligimi yuzume vurmaginn anooovv :KK61: :KK70:
Merviiş bu konuda detaylı anlatımım mevcut 😂😂😂 parişimin topiğinde vardı seni etiket yapayım ordan bak kuzumm😍

Back