ahahahah bana gönder onları sen
Durum bu
Omicronla olan savaşımı ben kazanıyorum sanırım bugün daha da bomba gibi hissediyorum kuzumnn.canımmm iyileştin miii?
çalışıyorum canım evrak girmece sen napıyorsunGünaydın kızlarımnapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha gostermesinOmicronla olan savaşımı ben kazanıyorum sanırım bugün daha da bomba gibi hissediyorum kuzumnn.
geçmiş olsun canım gün geçtikçe etkisini azaltıyormuş öyle diyorlarOmicronla olan savaşımı ben kazanıyorum sanırım bugün daha da bomba gibi hissediyorum kuzumnn.
Kolay gelsinçalışıyorum canım evrak girmece sen napıyorsun
bekliyorum, çok severim ben
oohhhh çok şükür kuzucum aman aman maşallah diyelim. böyle geçsin gitsin inşallahOmicronla olan savaşımı ben kazanıyorum sanırım bugün daha da bomba gibi hissediyorum kuzumnn.
Sağol canım Allah razı olsun aynen öyle oluyor kuzum şükürler olsun grip gibi geçiyorgeçmiş olsun canım gün geçtikçe etkisini azaltıyormuş öyle diyorlar
GünayyssJou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
S sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@tiniminihaniim
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedinick
@Hogwartss
@Bir mucize
@Mervveeee
@cevizli tarcinli kek
GÜÜÜÜNNAAAAAYDIINN
Amin inşallah canm Allah razı olsun teşekkür ederimGülsüm
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha gostermesin
kelebenk hepsi yatakta bu kızların. biz de bir gün yataktayken foto atalım yataktayız diyeçalışıyorum canım evrak girmece sen napıyorsun
geçsin gitsin inşaAllahSağol canım Allah razı olsun aynen öyle oluyor kuzum şükürler olsun grip gibi geçiyor
Aminnnn inşallah canım yabekliyorum, çok severim ben
oohhhh çok şükür kuzucum aman aman maşallah diyelim. böyle geçsin gitsin inşallah
haftasonu atalım canımkelebenk hepsi yatakta bu kızların. biz de bir gün yataktayken foto atalım yataktayız diye
aahahaha vallaha mıhaftasonu atalım canımben tam keyif yaparım yalnız öğleye kadar
Alışkanlıkaahahaha vallaha mıben yapamıyorum ya erkenden uyanıyorum aksine
benim ev, koca derdi olmayınca yatıyorum mis gibi ileride yapamam bende şimdiden tadını çıkarıyımaahahaha vallaha mıben yapamıyorum ya erkenden uyanıyorum aksine
hay tüküreyimAlışkanlık
Ooyyy aynenn geçmiş olsun kuzuu ama doktor bile beklemiyodu sağlıkliysa tutunuyo değilse olmuyo rabbim genede ol der ve olurr baldan tatlı gene nasip etmiş sana allah bağışlasın ömürleri hep sağlıklı huzurlu edepli bol kazançları olsunGercekten mucize olmus annesi yasadim ben dusuk yaptim ikizlerimdem önce yine ikiz gebelikti olmadi yiyecek ekmkleri yokmus dedik uzulduk mu fazlasiyla ama rabbim yine ikiz nasip etti sag sağlim cikmadik candan ümit kesilmezmis hayirlisi ile de bi dogumunu yap insallah derin bir oh cekersin onceki dusuk olunca benim de baya syresli gecyi tuvalette korkarak gidiyodum ama rabbim ol dedikten sonra hic nir sey engel degil kuzum guzel gecir mucizenle tum zamanini aglaya aglaya da aglak etme bebisini isim dusundun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?