Anlamamış demekki herkese sorup durdu birileri zevk suyuyla hamile kalırsın o kesin hamilesin demiş daha içine boşalmadan hamile kalma işi varsa ben bilmiyorummhahahaha bana da yazmıştı işte ben de dedim değilsin diye ama sonra bişiler daha yazdı amaaan dedim belli anlamayacak cevap vermedim
BIRAK tutuşsunlarAma kıyamamm ya çok korktuu
Korkutmiyim dedim içi rahatlasım diye konuştumda epeyy eneee baktım burdada bulmuş birileri aynı şey konuşmuş boşunamı dil döktüm ne
Sen napin mucizemm aşk böceğimm ballı kuymağımmm bitanemm tatlımmmBIRAK tutuşsunlar
yok öyle bir şey de anlamıyolar işteAnlamamış demekki herkese sorup durdu birileri zevk suyuyla hamile kalırsın o kesin hamilesin demiş daha içine boşalmadan hamile kalma işi varsa ben bilmiyorumm
tepresyona giresim varSen napin mucizemm aşk böceğimm ballı kuymağımmm bitanemm tatlımmm
gel beraber girelim. çok müsaitim bu günlerdetepresyona giresim var
ağız tadıyla bi depresyona girmeye de zaman yok ki ablam yaaagel beraber girelim. çok müsaitim bu günlerde
hahahahah daha iyi boş ver girmemek için bir nedenağız tadıyla bi depresyona girmeye de zaman yok ki ablam yaaa
Nediyelim sağlık olsunyok öyle bir şey de anlamıyolar işte
bıhtım bıhtım amahahahahah daha iyi boş ver girmemek için bir neden
Sağol kuzum ya nazar ettim kendimeyaaa geçmiş olsun dikkat et canım
He ya bi tane vardı ekimden beri konu açıyormuş galibahaahhahaha hayır birde soruyorlar cevaplara da inanmıyorlar ona tilt oluyorum
Off çok zor işler yaaHiç merak edilecek bişey değil hamile olmadıgına ikna olmayan ama teste yapmayan birine laf anlatmaya çalıştık
Ahahhahaha gerçekten haaaa şuraya değdi falan
Sağol kuzum ya nazar ettim kendime
Aferin bizebende yapıyorum onu bazen başkasına gerek kalmıyor
Uyku meleğimmm oyy uyu tabii bendide uyuturduu öyle vücudunu dinlendirmiş olursun
Teşekkür ederim kurabişşimmm çok sağolasınKuzum geçmiş olsun
bıhmaaabıhtım bıhtım ama
Etiketimi görmedin emiiii hııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?