- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
çiçeğimmmmavikelebek34 aşkiletaaammm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçeğimmmmavikelebek34 aşkiletaaammm
Seni bi yiyesim geldi kıtırr kuturr niyeyseeçiçeğimmm
Takipteyim sizi kızlar
yiyebilirsin şekerimSeni bi yiyesim geldi kıtırr kuturr niyeysee
varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karnımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHahahaha hiç acımam bahh
Ne var ne yooohhhh bombaa varmı bombaaa
yaaa abla yaaaanormalde hep pozitifimdir emmeee son zamanlarda yaşadığım bazı şeylerden ötürü negatifliğim tutuyo arada.surat beş karış geziyom
Hahahahahahahaha manyah garuuuvarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karnımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa abla yaaaa
ben de aşırı sinirli gergin mutsuz
herkesi yolasım geliyo
ama eve gidip kocamı azarlıyom yazık herşeye
hayııır yazık kocana yapma öyle böyle seni rahatlatacak kitaplar okusan? ben çok severim kişisel gelişim kitapları okumayı ve çok iyi gelirvarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karnımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa abla yaaaa
ben de aşırı sinirli gergin mutsuz
herkesi yolasım geliyo
ama eve gidip kocamı azarlıyom yazık herşeye
olum bomba sormadın mıHahahahahahahaha manyah garuuu
Karnında nere varrr dedikodu yohmu yaaa
O bendede oluyo mucizemm yaa herkese dalasım geliyo ama kocama sarıyorumm adam çalışıyo okadar bi rahat bırakta yaniii
Hahahaha bomba haber da işte dedikodu şeyler da manyahhholum bomba sormadın mı
ama abla eve gidiyom yemekti bulaşıktı saat dokuz oluyo ortalık sürekli dağınık gibi herşey gözüme batıyo yoruluyom gündüz burdakilere sinir doluyom akşam evde patlıyomhayııır yazık kocana yapma öyle böyle seni rahatlatacak kitaplar okusan? ben çok severim kişisel gelişim kitapları okumayı ve çok iyi gelir
eve gidince her şeyi dışarda bırak. papatya çayı iç akşamları. öyle yapma üzülürüm
gebeliğe bak bakam neler varHahahaha bomba haber da işte dedikodu şeyler da manyahhh
bu durumda olan sadece sen değilsin ki bebişim öyle düşün. sürekli böyle yaparsan mutlu da olamazsın senin iyi olman için bir şeye ihtiyacın var o da en kısa zamanda olacak inşallahhhhama abla eve gidiyom yemekti bulaşıktı saat dokuz oluyo ortalık sürekli dağınık gibi herşey gözüme batıyo yoruluyom gündüz burdakilere sinir doluyom akşam evde patlıyom
sen napıyonOoohhhh miisssss
ayy ablaaa nasıl güzel kalbin var Allah razı olsunbu durumda olan sadece sen değilsin ki bebişim öyle düşün. sürekli böyle yaparsan mutlu da olamazsın senin iyi olman için bir şeye ihtiyacın var o da en kısa zamanda olacak inşallahhhh
senden de razı olsun bebekim benimayy ablaaa nasıl güzel kalbin var Allah razı olsun
iki üç ay sonra eşimin ailesi oldğu yere taşıncaz ordan çok sıkıntılarım var yani darlandığım zamanlardayım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
adamı da herşeye pişman ediyom
amannn işte
işine daha yakın diye orda aynı 3 katlı ev biri bizimsenden de razı olsun bebekim benim
niye oraya taşınıyosunuz ki?
adama iyi davran kıs yapma öyle.sarıl öp iyi gelir
heee kv ile aynı apartmanda oturacaksınız anladııııım anlaşabiliyo musunuz peki?işine daha yakın diye orda aynı 3 katlı ev biri bizim üfff
öpüyoz yaaa yeteğğ o kadancık
Amaann bosver şini gebeliği falannngebeliğe bak bakam neler var