Hepsiiiii çok güzell bayıldımHahahahaha kirpikliteee 4 sene önce aldım iyiki almışım aklımda kalırdı
En güzelleri sizin olsun bitanem
Açacakk vallahii 3cü sefer açışı bu hattaaama busefer daha çok açıyor
Sütlü içHee yok yarısına anca içtim ya bitiremedim midemi bulandırıyorrpek içtiğim yoktu bugün edem dedim
Afiyet olsun canımBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammorD u t @Kahvem01 @karamel Latte @ASSOSyal Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 Noisy Girl @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque Cookiie @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Kız utanma az seni ponçik edivereyimmmmm fatmammmnÇok yorma kendini
Yaaaaa utanirem
İyiuüm tatlım sen nasılnsk
Canımm benimm en guzelleri sizin olsunHepsiiiii çok güzell bayıldımmaşallah diyelim nazar değmesin
Tamam laviiimmm ama hiç aramıyorum genede buda iyi birşey pekde aşermiyorum ya kocam şanslı çıktıSütlü iç
Tabiiii
Yormuyorum kuzu sen napıyosunÇok yorma kendini
Yaaaaa utanirem
İyiuüm tatlım sen nasılnsk
Ne ara gititn helee dişine ne vardıDişçiye gittim geldimağzım felç
Kırılmıştı canımNe ara gititn helee dişine ne vardı
Geçmiş olsun beybiimmKırılmıştı canım
ölmek ya da ölmemek işte bütün mesele buvay köftehor vayyy
püffff bu piyasa da ölmek de meşakkat ablaa
sen de öp minik leri :)
dr sordun mu kahverengi iyi diye biliyorum ben ama
bak jou da da olmuş
tez vakitte iyileşin Allah şifa versin canm
nasibi varsa elbet gelecek dünyaya
ooooo hayırlı işlerİyiyim canım nasıl olayım kaynanam kayınpederim kız kardeşim kahvaltıya geldiler bana yedik içtik topladık oturuyoruz
kısss yastığını sevsinlerBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammorD u t @Kahvem01 @karamel Latte @ASSOSyal Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 Noisy Girl @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque Cookiie @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Sağol beybisiGeçmiş olsun beybiimm
Senin olsunkısss yastığını sevsinler
tamam gönder banaSenin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?