Yaaaa boyle işteeevay köftehor vayyy
püffff bu piyasa da ölmek de meşakkat ablaa
sen de öp minik leri :)
dr sordun mu kahverengi iyi diye biliyorum ben ama
bak jou da da olmuş
tez vakitte iyileşin Allah şifa versin canm
nasibi varsa elbet gelecek dünyaya
Caniiimm bebegimmJou mmmmm aşgımmmm
Madammor moruşummm
@mavikelebek34 bak normal etiketledim
@MssPARE mmmm
@ASSOSyal hıııı çiğkin
Cookiie nassın cınım
karamel Latte mmm
@Mi-Ok Yun ikizlerin anası nörüyoonn tatlım
@ozo1907
Fatmazell
Lna16 tatlı kıss
Ooo keyifli miİyiyim canım nasıl olayım kaynanam kayınpederim kız kardeşim kahvaltıya geldiler bana yedik içtik topladık oturuyoruz
Meryem im nasılCaniiimm bebegimm
Saol cnm dr umda normal dedi.dinlenmemi tavsiye ettivay köftehor vayyy
püffff bu piyasa da ölmek de meşakkat ablaa
sen de öp minik leri :)
dr sordun mu kahverengi iyi diye biliyorum ben ama
bak jou da da olmuş
tez vakitte iyileşin Allah şifa versin canm
nasibi varsa elbet gelecek dünyaya
Evt ya okdr sene olmadım gebeliğin başında oldum saolsun eşim getirdi sattı banada.neyse iyi olucam inşallah rozelimHee iyi barii kuzumm birşey yokturr herkes hamileyken korona oluyo kışın çok yaydı dikkat etmek gerek
Eslerden geliyo zaten korona kızzEvt ya okdr sene olmadım gebeliğin başında oldum saolsun eşim getirdi sattı banada.neyse iyi olucam inşallah rozelim
Şükür Allah a canimOoo keyifli mi
Meryem im nasıl
Saol bebegımm dün cok kötuydum ama bugun daha iyiyim dinlenıp geçmesini beklıcem artıkEslerden geliyo zaten korona kızz
Olacagı vardı yaşamayan elbet bigün olacak korona yanii busene öyle eskisi gibi değill atlatırsin bitanem
Yeriiimmmm onnniiiii totosunuuu oooyyyhhhŞükür Allah a canimHastaneden geldim bende büyüyor sağlıkla insallah
Ooyy geçicek aşkumm buara herkes korona baya yaydı 2gün once doğum gunü ettiler bugun korona olduğunu öğrendiler benim kuzenimSaol bebegımm dün cok kötuydum ama bugun daha iyiyim dinlenıp geçmesini beklıcem artık
Aynen iyiki gitmemişin kalabalıktan uzak dur zaten.ben evde oturdugum halde geldi beni buldu.biz sakınsakta eşler getiriyor.ama genede gitmemek lazmOoyy geçicek aşkumm buara herkes korona baya yaydı 2gün once doğum gunü ettiler bugun korona olduğunu öğrendiler benim kuzenimiyiki gitmemişimm
Amaan arkadaş gelir ben giderim misafirlerim olur şimdi de kayınvalidem gille babanesi gil gelicekler yatılınapıyon acepaaaaaaaaaa
ben yaşamak istemiyon
yaaaa durmuyo mu bebelerr
Hahahaha seni yiyeceğimTelefond ayaaa bi oyun indirmişler karşılıklı oynuyolar
Tabiii biz korona olduğumuzda yeni çıkmiştı düşün neye uğradiğımızı şaşırmıştıkk buzaman artık neler yapılcagını biliniyor çünkü simdikiler eskisi gibi olmuyo hamileler için çok kötü bide buzaman olmanda daha iyi olmuş 8aydan sonra korona olursak o zaman sıkintıymış epeyyy çocuk erkenden hemen geliyomuş allah muhafaza allahım korusun hamilelere inşaallahh çok zor ve çok kötüAynen iyiki gitmemişin kalabalıktan uzak dur zaten.ben evde oturdugum halde geldi beni buldu.biz sakınsakta eşler getiriyor.ama genede gitmemek lazm
Yeee amaaa derinden yeeHahahaha seni yiyeceğim
İyiyim canımm hiç iş bitmiyor süpür topla yemek bulaşık amann viledaya suyu doldurdum karşısına geçtim kahvemi içiyorum sen napıyosunJou mmmmm aşgımmmm
Madammor moruşummm
@MssPARE mmmm
@ASSOSyal hıııı çiğkin
Cookiie nassın cınım
karamel Latte mmm
@ozo1907
Fatmazell
Lna16 tatlı kıss
Keyifli keyifliOoo keyifli mi
Meryem im nasıl
Ye onun totosunu oynuyoYeriiimmmm onnniiiii totosunuuu oooyyyhhh
Benimde sabah bigüzel oynadı vurduu sıpaaaYe onun totosunu oynuyo
Mucizemmm seni yerimmmmJou mmmmm aşgımmmm
Madammor moruşummm
@MssPARE mmmm
@ASSOSyal hıııı çiğkin
Cookiie nassın cınım
karamel Latte mmm
@ozo1907
Fatmazell
Lna16 tatlı kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?