hahahah evet ne zaman istersem yapabiliyorum benHahahahah kafana göre oluyomu kız o gidip gitmemej
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah evet ne zaman istersem yapabiliyorum benHahahahah kafana göre oluyomu kız o gidip gitmemej
Niye hep gidiyon arada değişiklik yapphahahah evet ne zaman istersem yapabiliyorum ben
Ben seni dün etiket ettim sen niye beni görmiiiiiyyyiiiinnnnn habu @Nosking nerdeeee kaçgündür cvp bekliyorum özeli herşeyi kapalı deli etti benii birşey soracağıdiimm
Yerimm senii ben ooyyy ikiz anası olmak hiç kolay değillNos meşgul anam onun işi başından aşkın
Bende de hepimiz hastayız en son kim dürttüyse ona yazıp kaçıyom bugün Arada kaynamışsın bebeğimmm hoş gör
napıyon acepaaaaaaaaaaGirmeye vaktim olmuyor kızz
ben yaşamak istemiyonhahhahhah evdeyken de işe gitmek istiyosun işe gittiğimde sabah uykumdan uyanamam bu sabah erkenden uyandım
yaaaa durmuyo mu bebelerrHepinizi öperimmm ve kölelik hayatıma geri dönerimmm
Yerimm senii ben ooyyy ikiz anası olmak hiç kolay değill
Tahmin ettimm onuda göremedim pek taşınma olayıda vardı taşındılarmı yaa benim 20 dkkam uzağımda oturuyordu
Tutulmuş kardeşiyle oyun oynuyoo çok lazımdı sattı bizinapıyon acepaaaaaaaaaa
ben yaşamak istemiyon
yaaaa durmuyo mu bebelerr
napıyon acepaaaaaaaaaa
ben yaşamak istemiyon
Ooyyy gittimi yaaaAna olmak hiç kolay değil Allah şimdiden yardımcın olsun
Gitti Nos artık ellere
kim napmış annamıyore jouuu kim oynuyoTutulmuş kardeşiyle oyun oynuyoo çok lazımdı sattı bizi
Allah önce şifa sonra kolaylık versin canımHem hastalar hem durmuyorlar herşey çift olmak zorunda
Telefond ayaaa bi oyun indirmişler karşılıklı oynuyolarkim napmış annamıyore jouuu kim oynuyo
Allah önce şifa sonra kolaylık versin canım
yaşayacaksın yaşayacaksın daha önünde çoook güzel günler varrnapıyon acepaaaaaaaaaa
ben yaşamak istemiyon
Ooyyy gittimi yaaa
Valaha kolay değilki hiçbirşey için hep biz çekiyoruzz adamlardan en çok biz çalışıyoruzz
kim napmış annamıyore jouuu kim oynuyo
Allah önce şifa sonra kolaylık versin canım
bilmiyorumki daha kontrole bile gidemedm önce eşim pozitif cıktı ben negatif karantinaya girdk sımdı o iyileşti ben pozitif tekrar karantina.lekelenmem fazla değil zaten yapacak birşey yok sağlıklıysa nasibi varsa büyür doğar.nasibi yoksada leke vs bahane olur.yi beni boğazında kalırım amma
çünkü sennnn
yazmıyorsun artık
geçmiş olsun canmmm çok mu kötüsün
kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyolar ama kaç hafta oldun
bi tane kreplik hamuru nası ayarladın gardaş
korona biraz zorladı yüksek ateş felan şuandada yatıyorum.lekeler de gelio ama telaşlı değilim.zaten ilaç kullanıyrm bir dünya.yapacak birşey yok yatıp dinlenıyrm sımdılık bebegmKaç gündür aklımdaydın yaa ha yazcam ha yazcam hep birşey çıkıyodu tamda seni etiketlicektim burdakii şuan yeni gördüm
Nasıl oldun korona kuzuummm kahverengi lekelenmeler normall benimde çok geliyodu 10 haftalıkken bile gelmişti sen kahve geldiğine sevinn
1 çay bardagıyla
vay köftehor vayyyTelefond ayaaa bi oyun indirmişler karşılıklı oynuyolar
püffff bu piyasa da ölmek de meşakkat ablaayaşayacaksın yaşayacaksın daha önünde çoook güzel günler varr
sen de öp minik leri :)Amin kuzum Rabbim tüm hastalara şifa versin Çok zor dönemden geçiyoruz hepiniz dikkat edin kendinize
dr sordun mu kahverengi iyi diye biliyorum ben amabilmiyorumki daha kontrole bile gidemedm önce eşim pozitif cıktı ben negatif karantinaya girdk sımdı o iyileşti ben pozitif tekrar karantina.lekelenmem fazla değil zaten yapacak birşey yok sağlıklıysa nasibi varsa büyür doğar.nasibi yoksada leke vs bahane olur.
İyiyim canım nasıl olayım kaynanam kayınpederim kız kardeşim kahvaltıya geldiler bana yedik içtik topladık oturuyoruzCanımmm nasılısn iyi möisin
ooohhh süpper keşke ben de evden çalışabilsem hatta hiç çalışmasam yatsam zıbarsam
Hahahaha hepte çift oluncaKorkuluk niyetine bi arsaya dikesim var zaten
Yada beyin nakli talep ediyorum Hepsi aynı kumaş topundan yırtılma
Hee iyi barii kuzumm birşey yokturr herkes hamileyken korona oluyo kışın çok yaydı dikkat etmek gerekkorona biraz zorladı yüksek ateş felan şuandada yatıyorum.lekeler de gelio ama telaşlı değilim.zaten ilaç kullanıyrm bir dünya.yapacak birşey yok yatıp dinlenıyrm sımdılık bebegm