• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben seni dün etiket ettim sen niye beni görmiiiiiyyyiiiinnnnn habu @Nosking nerdeeee kaçgündür cvp bekliyorum özeli herşeyi kapalı deli etti benii birşey soracağıdiimm🤣🤣

Nos meşgul anam onun işi başından aşkın 😂
Bende de hepimiz hastayız en son kim dürttüyse ona yazıp kaçıyom bugün 🤭 Arada kaynamışsın bebeğimmm hoş gör 😘

Nos meşgul anam onun işi başından aşkın 😂
Bende de hepimiz hastayız en son kim dürttüyse ona yazıp kaçıyom bugün 🤭 Arada kaynamışsın bebeğimmm hoş gör 😘
Yerimm senii ben ooyyy ikiz anası olmak hiç kolay değill🥲
Tahmin ettimm onuda göremedim pek taşınma olayıda vardı taşındılarmı yaa benim 20 dkkam uzağımda oturuyordu 🤣

Yerimm senii ben ooyyy ikiz anası olmak hiç kolay değill🥲
Tahmin ettimm onuda göremedim pek taşınma olayıda vardı taşındılarmı yaa benim 20 dkkam uzağımda oturuyordu 🤣

Ana olmak hiç kolay değil 🤦🏼 Allah şimdiden yardımcın olsun 🤲
Gitti Nos artık ellere 😂

yi beni :KK53:boğazında kalırım amma

çünkü sennnn
yazmıyorsun artık :KK67:

geçmiş olsun canmmm çok mu kötüsün :KK43:
kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyolar ama kaç hafta oldun :KK43:

bi tane kreplik hamuru nası ayarladın gardaş :KK70:
bilmiyorumki daha kontrole bile gidemedm önce eşim pozitif cıktı ben negatif karantinaya girdk sımdı o iyileşti ben pozitif tekrar karantina.lekelenmem fazla değil zaten yapacak birşey yok sağlıklıysa nasibi varsa büyür doğar.nasibi yoksada leke vs bahane olur.

Kaç gündür aklımdaydın yaa ha yazcam ha yazcam hep birşey çıkıyodu tamda seni etiketlicektim burdakii şuan yeni gördüm

Nasıl oldun korona kuzuummm kahverengi lekelenmeler normall benimde çok geliyodu 10 haftalıkken bile gelmişti sen kahve geldiğine sevinn

1 çay bardagıyla 🤣
korona biraz zorladı yüksek ateş felan şuandada yatıyorum.lekeler de gelio ama telaşlı değilim.zaten ilaç kullanıyrm bir dünya.yapacak birşey yok yatıp dinlenıyrm sımdılık bebegm

Telefond ayaaa bi oyun indirmişler karşılıklı oynuyolar 🤣
vay köftehor vayyy

yaşayacaksın yaşayacaksın daha önünde çoook güzel günler varr 😎
püffff bu piyasa da ölmek de meşakkat ablaa
Amin kuzum Rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲 Çok zor dönemden geçiyoruz hepiniz dikkat edin kendinize 🥰
sen de öp minik leri :)
bilmiyorumki daha kontrole bile gidemedm önce eşim pozitif cıktı ben negatif karantinaya girdk sımdı o iyileşti ben pozitif tekrar karantina.lekelenmem fazla değil zaten yapacak birşey yok sağlıklıysa nasibi varsa büyür doğar.nasibi yoksada leke vs bahane olur.
dr sordun mu kahverengi iyi diye biliyorum ben ama
bak jou da da olmuş
tez vakitte iyileşin Allah şifa versin canm
nasibi varsa elbet gelecek dünyaya

korona biraz zorladı yüksek ateş felan şuandada yatıyorum.lekeler de gelio ama telaşlı değilim.zaten ilaç kullanıyrm bir dünya.yapacak birşey yok yatıp dinlenıyrm sımdılık bebegm
Hee iyi barii kuzumm birşey yokturr herkes hamileyken korona oluyo kışın çok yaydı dikkat etmek gerek

Back