Ooyy nasıl olalım kuzumm bugün baya hissettim hareketleri durmadan vuruyo bana teyzesii

Sakin ol pampaaaaaaa
Klavye yapıyr anlamadım oy oy ne güzel yaa sonlara doğru aşırı hisedersin çok yaramaz lik yapar bir ara beb tekme yle uykumda n kalkmıştım

Reactions: Jou
Klavye yapıyr anlamadım oy oy ne güzel yaa sonlara doğru aşırı hisedersin çok yaramaz lik yapar bir ara beb tekme yle uykumda n kalkmıştım
Hahahaha dimii tam derin bi uykuya giriyosun bian bi vuruyo dedim noluyo bikere öyle oldum yataktan sıçramıştım sonlara doğru hiç düşünemiyorumm

Hahahaha dimii tam derin bi uykuya giriyosun bian bi vuruyo dedim noluyo bikere öyle oldum yataktan sıçramıştım sonlara doğru hiç düşünemiyorumm
Tatlı heycan lar çok güzel hamilelik ne kadar zor olsa da temizlik iş vs annelerin hakkı ödenmez

Tatlı heycan lar çok güzel hamilelik ne kadar zor olsa da temizlik iş vs annelerin hakkı ödenmez
Gerçekten çok zor hamilelik güzel birşey ama birşekildede zor ağrıyı sen çekiyosun doğurdunmu gene sen biz kadınlar çokzorr herşey bizz aksine ençok biz çalışıyoruzz ev hanımı bile değiliz evde bile çalışıyoruzz yanii

Oyyyy kuzucugum harikaaaaaa yorgun argın işe başladım tatil bitti kül kedisi geri döndü

Selam bir Sorum oluçakti..
Trabzon'da tavsiye edebiliçeğiniz bir Bayan Kuaför varmi?
Alişveriş yapabiliçek Mağazalar?
Kozmetik Mağazalari
Oraya gitmelisin diyeçeğiniz yerler?
Kuruyemiş dükkanlari?

Olumsuz malesef 2 yıl önce geldim buraya geldim geleli pandemi muhabbetine burnumu çıkartmıyorum.
Hala banada yabancı bu memleket
Tek gittiğim yer Forum Avm ve Meydan ha birde hastane tabi Tüp bebek tedavisi gördüm o yüzden Önereceğim tek şey doktor olur o yüzden

ohhh misss. hayat sana güzel jouu

Ayy günaydın ellerine sağlık hamd olsun keyfimizde saglimizda yerinde sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…