- 5 Haziran 2021
- 4.608
- 19.946
- 158
Mesajlarım çoklu geldi niye acabBu havayı özlediimm ya
Lavviiiimmm.napiinnn
Ooyy nasıl olalım kuzumm bugün baya hissettim hareketleri durmadan vuruyo bana teyzesiiBen hiç sevmiyorum yaa bulutlu güzeliyiyim kuzu siz nasılsınız bebiş le
Ben hiç sevmiyorum yaa bulutlu güzeliyiyim kuzu siz nasılsınız bebiş le
Mesajlarım çoklu geldi niye acab
Sakin ol pampaaaaaaa
Klavye yapıyr anlamadım oy oy ne güzel yaa sonlara doğru aşırı hisedersin çok yaramaz lik yaparOoyy nasıl olalım kuzumm bugün baya hissettim hareketleri durmadan vuruyo bana teyzesii
Sakin ol pampaaaaaaa
Hahahaha dimii tam derin bi uykuya giriyosun bian bi vuruyo dedim noluyo bikere öyle oldum yataktan sıçramıştımKlavye yapıyr anlamadım oy oy ne güzel yaa sonlara doğru aşırı hisedersin çok yaramaz lik yaparbir ara beb tekme yle uykumda n kalkmıştım
Tatlı heycan lar çok güzel hamilelik ne kadar zor olsa da temizlik iş vs annelerin hakkı ödenmezHahahaha dimii tam derin bi uykuya giriyosun bian bi vuruyo dedim noluyo bikere öyle oldum yataktan sıçramıştımsonlara doğru hiç düşünemiyorumm
Gerçekten çok zor hamilelik güzel birşey ama birşekildede zor ağrıyı sen çekiyosun doğurdunmu gene sen biz kadınlar çokzorr herşey bizz aksine ençok biz çalışıyoruzz ev hanımı bile değiliz evde bile çalışıyoruzz yaniiTatlı heycan lar çok güzel hamilelik ne kadar zor olsa da temizlik iş vs annelerin hakkı ödenmez
Oyyyy kuzucugumbir mucizee Fatmazell @Kahvem01 @HeLLaa @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun @Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor Noisy Girl @Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
Benimm güzelll kızllaarrımmm hanimişş nerdeymişte seslerii çıkmazmışş hıııı
Nasılsınız herşey yoluunndaammııı
Benden sizeee güzell bi kaaaahhhvvveeee
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Selam bir Sorum oluçakti..
Trabzon'da tavsiye edebiliçeğiniz bir Bayan Kuaför varmi?
Alişveriş yapabiliçek Mağazalar?
Kozmetik Mağazalari
Oraya gitmelisin diyeçeğiniz yerler?
Kuruyemiş dükkanlari?
Hahahahaha yerimm seni neyaptın okadar iş bakıyimmOyyyy kuzucugumharikaaaaaa yorgun argın işe başladım tatil bitti kül kedisi geri döndü
Tmm kuzumCanim mümkünse bi doktor ya da eczaciya danis simdi 1 ya da 2 demem dogru olmaz ben yanlis hatirlamiyoram günde 1 kullanmistim
ohhh misss. hayat sana güzel jouubir mucizee Fatmazell @Kahvem01 @HeLLaa @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun @Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor Noisy Girl @Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Ayy günaydın ellerine sağlık hamd olsun keyfimizde saglimizda yerinde sende durumlar nasilbir mucizee Fatmazell @Kahvem01 @HeLLaa @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t karamel Latte Mi-Ok Yun @Nosking Lavinia_98 mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor Noisy Girl @Demetria Pandora27 Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Seni yerim bak bebeeeJou mmmmm aşgımmmm
Madammor moruşummm
mavikelebek34 bak normal etiketledim
MssPARE mmmm
ASSOSyal hıııı çiğkin
Cookiie nassın cınım
karamel Latte mmm
Mi-Ok Yun ikizlerin anası nörüyoonn tatlım
Noisy Girl
Fatmazell
Lna16 tatlı kıss
Bir bana bir şey yazmamışsınJou mmmmm aşgımmmm
Madammor moruşummm
mavikelebek34 bak normal etiketledim
MssPARE mmmm
ASSOSyal hıııı çiğkin
Cookiie nassın cınım
karamel Latte mmm
Mi-Ok Yun ikizlerin anası nörüyoonn tatlım
Noisy Girl
Fatmazell
Lna16 tatlı kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?