Doktor mu verdi canim eczaci verirken demedi mi 1 yada 2 diye.Hadi yAa
Günde 2 başladım iki gündür Bi baktım 12 tablet var 6 günde bitecek
Sonra düşündüm 10 gün mü sürmeliydi günde 1 miydi diye yaa
Günde iki mi ufff kafam karışık oldu
Ooyyu herkesin olmammıı göbüş benimdee kendi göbüşüm var bebişte var ama göbuşümdende kaynaklıda varrNasıı bildin gçbüşüm vaaa bebek yok göbüş vaaa yat ben de seni sevem bıngıl bıngıl
Çok sukur bebekiimm yolundaaaOoohhhhhh hemde nasıl sefffaaa
Napiiyin herşey yolundamıı
Kılavuzda ne yazıyor ne kadar içilmesi gerektiğini yazmıyomu hatta eczane üstüne yazardı nekadar içilmeli diye
Yok kuzum Dr demiş tarlusal başlaDoktor mu verdi canim eczaci verirken demedi mi 1 yada 2 diye.
Sen de böbik vaaaOoyyu herkesin olmammıı göbüş benimdee kendi göbüşüm var bebişte var ama göbuşümdende kaynaklıda varryumoş yumoş ısırırımm heleeee
Vuuu kızzz 22 haftalık olduk bugün gerçi 23 ten gün alıyorumm bugün hep sabah beri hiç durmadı baya hissetmeye başladım hattaa anasını vurayy teyzoşuÇok sukur bebekiimm yolundaaasen iyimisin pacikom tepik atiyo mu
Bazenn göbeğimm şişti hissediyorum yaaa bi tuğaf oluyorumm bukadsr göbek ne diyorum hahahaSen de böbik vaaa
Vuuu kızzz 22 haftalık olduk bugün gerçi 23 ten gün alıyorumm bugün hep sabah beri hiç durmadı baya hissetmeye başladım hattaa anasını vurayy teyzoşu
Vallahaa kocamm battııAnası gibi yaramaz olacak pacikom
Ahahaha dur 9 ay dolsunBazenn göbeğimm şişti hissediyorum yaaa bi tuğaf oluyorumm bukadsr göbek ne diyorum hahaha
Aayyy onu demeee penguen gibi duba gibi olcaz haaaAhahaha dur 9 ay dolsun
Hayırlisı olsunPerşembe ise başlıcam Çarşamba giderim doktora cnm verirse alırım vermezse işe mecbur napalim
Canim mümkünse bi doktor ya da eczaciya danis simdi 1 ya da 2 demem dogru olmaz ben yanlis hatirlamiyoram günde 1 kullanmistimYok kuzum Dr demiş tarlusal başla
Bizde gidip eczaneden aldık
Eczacı da yazmamış
Heaa demii benle uğraşıyordu hadi kızıyla uğraşsınAmaan boşver batarsa çıkar kuzum
Miss havabir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 @HeLLaa @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677
Benimm güzelll kızllaarrımmm hanimişş nerdeymişte seslerii çıkmazmışş hıııı
Nasılsınız herşey yoluunndaammııı
Benden sizeee güzell bi kaaaahhhvvveeee
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Ben hiç sevmiyorum yaa bulutlu güzelBu havayı özlediimm ya
Lavviiiimmm.napiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?