Valla atarlı doldu bende cevap vermemeye tercih ediyorum tartışmaya girmek istemiyorum Bölesi daha hayırlıHerkes ekşın arıyor kuzu buara herkeste koronadan sebep iyi değill hava kış eve tıkıldıkk kaldık hepten biyere gidemiyosun bu havada
Fırsatım olmayyy kuzu yaa haftaya belkii deneyecemzaten ilk bölümü izle meraktan diğerlerini izlersin
benimde olmuyor spora git gel anca son yarım saat bakıyorum bende tv ye alışmak istemiyorum açıkçasıFırsatım olmayyy kuzu yaa haftaya belkii deneyecem
evet haftanın sonu günü çok şükür yarın yatmaca vargünaydınlarcaaa :)
çalışıyorum ben haftanın son günü ve mutluyum
sizler nasılsınız ne var ne yoook
Bi yorum yapmamak bile insanı zorluyo hele cvp vermemek bide bise yazarsın ondan cvp alamazsın ya oda kötü okuyup gider hanii o gibiValla atarlı doldu bende cevap vermemeye tercih ediyorum tartışmaya girmek istemiyorum Bölesi daha hayırlı
Okuyup geçcem artık bi yorum yapmak daha tehlikeliymiş onu anladım
Güzel iyi giden yada kötü berbat giden şeyleri kimseyi söylememekmiş onu anladım
He deyip geçiyom jou çok zor
Sen eşinle gezmeye git yada istanbula ailenin yanına kaç
Sana inanmıyorum bi bakıyorum dışarlardaevet haftanın sonu günü çok şükür yarın yatmaca var
Alışma iyi değill ben tv hep başı hele dizi manyağıyımm ama busene pek dizi yok geçen sene hergün dizim olurdubenimde olmuyor spora git gel anca son yarım saat bakıyorum bende tv ye alışmak istemiyorum açıkçası
Valla herşey zam geldi kuzuBi yorum yapmamak bile insanı zorluyo hele cvp vermemek bide bise yazarsın ondan cvp alamazsın ya oda kötü okuyup gider hanii o gibi
Gezmek zor kuzu buara herşey zam gidecek biyere bi kuruş kalmıyor en önemli şeylere saklıyoruz ben daha gardırop almadım şifonyer almadım buzamanda çok zorr gezme işine harcıcak şeyim yok gezmek herzaman olurr ama birşey almak zaman alır mantıklı şeylerle hareket etmek daha iyidir herzaman istanbula gitmemizde para ister hersey para
Ooooo evett bugün cuma en güzel cumagünaydınlarcaaa :)
çalışıyorum ben haftanın son günü ve mutluyum
sizler nasılsınız ne var ne yoook
Yok etkilemiyorumda eşim daha cok etkileniyo yapcak birşey yok birşekilde olacakValla herşey zam geldi kuzu
Allah hwpimize yardimcimiz olsun jou
Sen buna takılmahamilesin stres etkilemesin zam olayı
hangi dizi kelebekim kaçırdım benzaten ilk bölümü izle meraktan diğerlerini izlersin
Mahkumhangi dizi kelebekim kaçırdım ben
Hayırlı cumalar dutcum, Rabbim bugünümüzü aratmasınHayırlı cumalargünaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
clara
Wilma11
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Amin canımHayırlı cumalar dutcum, Rabbim bugünümüzü aratmasın
Hayırlı cumalargünaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
clara
Wilma11
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
heee tv dizisi ben netflix falan sandımMahkum
Hahahaha yokkheee tv dizisi ben netflix falan sandım
misafir var yarın ama yine bir dişçiye gidip gelicemSana inanmıyorum bi bakıyorum dışarlarda
önceden bende öyleydim spora da gidiyorum ya o tutuyor beni boş kalınca da netflixe bakıyorumAlışma iyi değill ben tv hep başı hele dizi manyağıyımm ama busene pek dizi yok geçen sene hergün dizim olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?