Herkes ekşın arıyor kuzu buara herkeste koronadan sebep iyi değill hava kış eve tıkıldıkk kaldık hepten biyere gidemiyosun bu havada
Valla atarlı doldu bende cevap vermemeye tercih ediyorum tartışmaya girmek istemiyorum Bölesi daha hayırlı
Okuyup geçcem artık bi yorum yapmak daha tehlikeliymiş onu anladım
Güzel iyi giden yada kötü berbat giden şeyleri kimseyi söylememekmiş onu anladım
He deyip geçiyom jou çok zor
Sen eşinle gezmeye git yada istanbula ailenin yanına kaç

Bi yorum yapmamak bile insanı zorluyo hele cvp vermemek bide bise yazarsın ondan cvp alamazsın ya oda kötü okuyup gider hanii o gibi

Gezmek zor kuzu buara herşey zam gidecek biyere bi kuruş kalmıyor en önemli şeylere saklıyoruz ben daha gardırop almadım şifonyer almadım buzamanda çok zorr gezme işine harcıcak şeyim yok gezmek herzaman olurr ama birşey almak zaman alır mantıklı şeylerle hareket etmek daha iyidir herzaman istanbula gitmemizde para ister hersey para

Valla herşey zam geldi kuzu

Allah hwpimize yardimcimiz olsun jou
Sen buna takılma hamilesin stres etkilemesin zam olayı

günaydınlarcaaa :)

çalışıyorum ben haftanın son günü ve mutluyum
sizler nasılsınız ne var ne yoook
Ooooo evett bugün cuma en güzel cuma
Iyiyimm canımm bende buçukta ilacımı içicemm neseki bitmesi iki gün kaldı bugün ve yarın içtikmi tamam bitiyor
Ben hala yatakta yuvalamacaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…